Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germania are un nou ambasador la Bucureşti

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit marţi pe noul ambasador al Republicii Federale Germania în România, Cord Meier-Klodt, în vederea înmânării copiilor scrisorilor de acreditare.
”Cu acest prilej, cei doi oficiali au avut un schimb de opinii privind stadiul şi perspectivele relaţiilor româno-germane, fiind subliniat interesul comun pentru consolidarea şi dezvoltarea în continuare a dialogului politic şi a cooperării economice dintre România şi Germania. În discuţii au fost abordate, de asemenea, principalele provocări cu care se confruntă, în prezent, Uniunea Europeană şi perspectivele consolidării proiectului european. A fost subliniată importanţa unei cooperări româno-germane aprofundate în plan european”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe prin intermediul unui comunicat de presă.
În 2016 ambasadorul Cord Meier-Klodt a fost reprezentantul special al preşedinţiei germane a OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană. Anterior a fost Însărcinat special pentru Europa de Est, Caucaz şi Asia Centrală în ministerul de Externe german. Între 2002 şi 2005 Cord Meier-Klodt a fost şeful secţiei de presă în cadrul Ambasadei germane la Moscova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Teraplast se extinde în Serbia

Articolul următor

Exporturile de vin, în creștere cu 22%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share