Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat OMV-Petrom – Electrica, în sprijinul mașinilor electrice și hibride

Prima stație rapidă de încărcare a mașinilor electrice și hibride a fost inaugurată, joi, în incinta benzinăriei OMV din zona Aerogării, un ‘plin’ putând fi realizat în 20-30 de minute, arată Agerpres.
Clienții care achiziționează și serviciul de spălătorie auto nu vor plăti nimic, iar pentru cei care doresc exclusiv să-și încarce autovehiculul ecologic costurile vor fi de 1 leu/kwh. Investiția în prima stație rapidă de încărcare din București s-a ridicat la 30.000 de euro. Stația face parte dintr-un proiect-pilot derulat de OMV Petrom și Electrica SA, care va cuprinde șase puncte rapide de încărcare ce vor fi inaugurate în decursul acestui an. Patru puncte de încărcare vor fi situate în benzinăriile OMV din bulevardele Aerogării, Corneliu Coposu, Titan și Iuliu Maniu, iar două la sediile celor două companii, arată sursa citată.
Electrica este lider pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice. Din iulie 2014, compania are capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Shining jewel in the port of Hamburg

Articolul următor

15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva, dați în folosință în februarie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share