Industrie Lideri si afaceri Slider Timiș

Continental Timișoara a livrat 60 de milioane de unități în 10 ani

Fabrica de componente electronice Continental din Timișoara a livrat 60 de milioane de unități în cei 10 ani de activitate. Două milioane de componente intră zilnic pe linia de producție și sunt fabricate 45.000 de produse în fiecare zi.
„Le mulțumim angajaților noștri pentru această reușită. Competențele lor au făcut această creștere posibilă. Continental finalizează în această perioadă a treia extindere a fabricii, iar produsele și liniile noi care vor fi instalate şi volumele mari anunţate din partea clienţilor presupun modificări aferente pe plan intern. Primul pas major întreprins în acest sens este completarea echipei, pentru toate pozițiile disponibile, la începutul anului 2017“, explică Franciscoxavier Pujol, directorul fabricii de componente electronice din Timișoara.
Unitatea de producție aniversează 10 ani de activitate în Timișoara și are peste 1200 de angajați. Suprafața locației va crește în acest an cu peste 7.000 m2, la finalul lucrărilor, unitatea de producție din Timişoara va avea o suprafaţă de peste 21.000 m2. Aceasta este a treia extindere a spaţiului de lucru al fabricii, iar investiția se ridică la 12 milioane de euro.
„Îi felicit pe colegii mei din fabrica de componente electronice din Timișoara pentru atingerea acestui număr, de 60 de milioane de produse. Continental este lider tehnologic în domeniul automotive și continuă să investească în România în oameni și în echipamente de top. Acesta este motivul pentru care avem o creștere organică, lucrăm împreună, centrul de inginerie și unitatea de producție și continuăm dezvoltarea de software și produse inovative pentru mobilitate“, a explicat dr. Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental România.
CorporațiaContinental
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de aproximativ 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 55 de ţări.
Continental în România
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16. 500 de angajaţi și și-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

Related posts

Top projects to consider when moving by 2025 – residential, future skyline changers | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

USAMV atacă piața supermarketurilor

Stefana Muresan

În Timiş demarează proiectul de extindere a canalizării şi alimentării cu apă, în valoare de 180 de milioane de euro.

Robert Bloancă

Cetatea Oradea va găzdui spectacolele teatrelor și concertele Filarmonicii

Traian Dan

RPHI announces new management team for SkyTower

Ionut Oprea

Iulian Dascălu a mai cumpărat o bucată din Carbochim

Nora Dumitrescu

Provocari cheie pentru orase cu viitor

Familia Rusu scoate la vânzare grupul de firme din industria mobilei Rus Savitar – Casa Rusu

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional Timișoara, investiții de peste 14 milioane de lei

Stefana Muresan

Dacris, spatiu nou – 4.000 mp in Logicor Mogosoaia

Papuc Irina

Parcul industrial Săcuieni – Bihor este gata în proporție de 60%

Traian Dan

Continental răstoarnă topul exportatorilor! Timișul, în fața Argeșului

Stefana Muresan

Topul firmelor, organizat de CCIAT, la cea de-a 24-a ediție

Stefana Muresan

Continental Anvelope Timişoara are un nou director general

Robert Bloancă

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

Timișoara rămâne, deocamdată, cu buzele umflate în proiectul de dotare cu autobuze electrice

Robert Bloancă

Traficul de pasageri pe aeroporturile din România în semestrul I: Otopeni, Cluj și Timișoara, cele mai tranzitate

Stefana Muresan

Cum afectează noua realitate economică managementul creditului.

Speedwell începe lucrările la noul complex imobiliar de la fosta fabrică Paltim Timişoara. Investiţia, 52 de milioane de euro

Robert Bloancă

Lista cu primii 20 contribuabili la bugetul municipiului Satu Mare care însumează o cifră de afaceri de 1 mld. de euro și peste 15.000 angajați

Stefana Muresan

GreenWEEE International, investiţie de 3,5 milioane de euro la Cluj

Stefana Muresan

Răzvan Ionele: „România are șansa să devină lider în EU la producția de echipamente medicale de protecție, dacă industria va obține sprijinul necesar. Este o oportunitate once in a lifetime”

Papuc Irina

Oradea, noua destinație turistică și de business a României

redactia

Cel mai mare proiect de infrastructură mare din Timişoara, pasaj subteran de 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

Leave a Comment