Industrie Lideri si afaceri Slider Timiș

Continental Timișoara a livrat 60 de milioane de unități în 10 ani

Fabrica de componente electronice Continental din Timișoara a livrat 60 de milioane de unități în cei 10 ani de activitate. Două milioane de componente intră zilnic pe linia de producție și sunt fabricate 45.000 de produse în fiecare zi.
„Le mulțumim angajaților noștri pentru această reușită. Competențele lor au făcut această creștere posibilă. Continental finalizează în această perioadă a treia extindere a fabricii, iar produsele și liniile noi care vor fi instalate şi volumele mari anunţate din partea clienţilor presupun modificări aferente pe plan intern. Primul pas major întreprins în acest sens este completarea echipei, pentru toate pozițiile disponibile, la începutul anului 2017“, explică Franciscoxavier Pujol, directorul fabricii de componente electronice din Timișoara.
Unitatea de producție aniversează 10 ani de activitate în Timișoara și are peste 1200 de angajați. Suprafața locației va crește în acest an cu peste 7.000 m2, la finalul lucrărilor, unitatea de producție din Timişoara va avea o suprafaţă de peste 21.000 m2. Aceasta este a treia extindere a spaţiului de lucru al fabricii, iar investiția se ridică la 12 milioane de euro.
„Îi felicit pe colegii mei din fabrica de componente electronice din Timișoara pentru atingerea acestui număr, de 60 de milioane de produse. Continental este lider tehnologic în domeniul automotive și continuă să investească în România în oameni și în echipamente de top. Acesta este motivul pentru care avem o creștere organică, lucrăm împreună, centrul de inginerie și unitatea de producție și continuăm dezvoltarea de software și produse inovative pentru mobilitate“, a explicat dr. Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental România.
CorporațiaContinental
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de aproximativ 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 55 de ţări.
Continental în România
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16. 500 de angajaţi și și-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

Related posts

Timişoara primeşte bani europeni nerambursabili pentru un nou set de şapte noi garnituri de tramvai

Robert Bloancă

Mirela Pop, noul Director General Teraplast

Stefana Muresan

România, prezență constantă la Maison & Objet Paris

Ligia Voro

Doi tineri din Sibiu vor să fie pionieri în francizarea studiourilor de fitness din România. Vând rețeta succesului celor care își doresc să facă afaceri din sălile de sport

Nicolae Pop

Producătorul român de salate Eisberg România își continuă producția și livrările

Ion Surdu

Investiții de 4 milioane de euro în fosta Bază Hipică din Lugoj

Stefana Muresan

Strategul de milioane al Clujului

Stefana Muresan

Bihorenii iubesc mașinile de epocă

Traian Dan

CNIPMMR solicită sprijin economic pentru impactul COVID-19

Traian Dan

Gala Anuală a Corpului Diplomatic, ediția 2020

Traian Dan

O importantă companie germană din automotive îşi mută centrul de dezvoltare în clădirea ISHO din Timişoara

Robert Bloancă

Brandul românesc de haine pentru copii iELM înregistrează vânzări de peste 1 milion de euro lunar în Europa, SUA și Canada

Ligia Voro

Brașov- Stabilus, propriul târg de cariere

Stefana Muresan

Deschidere oficială VINVEST 2019

Stefana Muresan

FOTO: Promisiuni de încă 33,5 km din Autostrada Transilvania

Ligia Voro

RER Vest va colecta deşeurile din 25 de comune din Zona Metropolitană Oradea

Traian Dan

“Hollywood” de Cluj se pregăteşte de start

redactia

Mircea Solovăstru, continuitate în structurile de conducere la Bursa de Valori București.

Nicolae Pop

PIN MAP IAȘI  – Lansarea ediției 2020 a hărții de birouri a IAȘULUI

Ionut Oprea

KeysFin folosește chatboți Druid pentru automatizarea proceselor de analiză a riscurilor

Traian Dan

Timiș: Aquapark în Buziaş, investiție de 10 milioane de euro

Stefana Muresan

Noul guvern vorbește despre o autostradă Timișoara-București

Stefana Muresan

Cel mai bun vin de desert e în județul Mureș. E produs după o rețetă austriacă

Ion Surdu

Primăriile primesc puteri suplimentare pentru exproprieri

Stefana Muresan

Leave a Comment