Industrie Lideri si afaceri Slider Timiș

Continental Timișoara a livrat 60 de milioane de unități în 10 ani

Fabrica de componente electronice Continental din Timișoara a livrat 60 de milioane de unități în cei 10 ani de activitate. Două milioane de componente intră zilnic pe linia de producție și sunt fabricate 45.000 de produse în fiecare zi.
„Le mulțumim angajaților noștri pentru această reușită. Competențele lor au făcut această creștere posibilă. Continental finalizează în această perioadă a treia extindere a fabricii, iar produsele și liniile noi care vor fi instalate şi volumele mari anunţate din partea clienţilor presupun modificări aferente pe plan intern. Primul pas major întreprins în acest sens este completarea echipei, pentru toate pozițiile disponibile, la începutul anului 2017“, explică Franciscoxavier Pujol, directorul fabricii de componente electronice din Timișoara.
Unitatea de producție aniversează 10 ani de activitate în Timișoara și are peste 1200 de angajați. Suprafața locației va crește în acest an cu peste 7.000 m2, la finalul lucrărilor, unitatea de producție din Timişoara va avea o suprafaţă de peste 21.000 m2. Aceasta este a treia extindere a spaţiului de lucru al fabricii, iar investiția se ridică la 12 milioane de euro.
„Îi felicit pe colegii mei din fabrica de componente electronice din Timișoara pentru atingerea acestui număr, de 60 de milioane de produse. Continental este lider tehnologic în domeniul automotive și continuă să investească în România în oameni și în echipamente de top. Acesta este motivul pentru care avem o creștere organică, lucrăm împreună, centrul de inginerie și unitatea de producție și continuăm dezvoltarea de software și produse inovative pentru mobilitate“, a explicat dr. Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental România.
CorporațiaContinental
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de aproximativ 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 55 de ţări.
Continental în România
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16. 500 de angajaţi și și-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

Related posts

TM | Timișoara – Capitala Vinului din 2004

JTI: Hei-rupismul fiscal dăunează grav mediului de afaceri

Ligia Voro

Startupul de la Sibiu care vrea să redefinească tranzacțiile la nivel global. „Blockchain-ul va avea un puternic efect asupra creșterii PIB-ului global”

Ion Surdu

Delgaz Grid investeşte peste 7 mil. lei în echipamente moderne de detectare a eventualelor scăpări de gaze

Stefana Muresan

Vulcan, cea mai mare comandă din istoria companiei

Stefana Muresan

Cluj-Napoca, în preferințele românilor care vor să se mute în țară

Stefana Muresan

Muzeul ASTRA, trei stele în Ghidul Michelin

Stefana Muresan

Bosch inchiriaza 4 etaje in viitorul Isho Offices

Ionut Oprea

CBRE a asistat Hexagon în vânzarea unui portofoliu de trei clădiri de birouri în Cluj-Napoca

Papuc Irina

Statuia arhitectului orădean Rimanóczy Kálmán Jr. dezvelita la Oradea

Traian Dan

Praktiker – 8 mil. euro in remodernizarea a peste 10 magazine

Stefana Muresan

Mandatul directorului general al Antibiotice Iaşi, Ioan Nani, a fost prelungit cu încă patru ani

Papuc Irina

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Bayer, ofertă integrată

Ligia Voro

Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii

Papuc Irina

Cum schimbă un curs de coaching viața unui manager?

Stefana Muresan

Podul Jiul din Timișoara, investiție de 5 milioane de euro, va fi construit într-un an și jumătate

redactia

Bosch dezvoltă programe educaționale dedicate studenților și elevilor pasionați de tehnologie

Ligia Voro

Puteți depune propuneri pentru noul Start-up Nation

Ligia Voro

Brașov: Spaniolii de la Indcar, caroserii de zece milioane de euro anul trecut

Stefana Muresan

Astra Vagoane Călători (Valer Blidar) va participa la licitaţia de tramvaie din Capitală

Stefana Muresan

Azomureș a lansat oficial 3 tipuri noi de îngrășământ complex, de tip NP și NPK, parte din strategia de dezvoltare a companiei

Stefana Muresan

Carmen Neagu, director general EnergoBit: Centrala de la Luduş, un proiect în care putem arde gazul cu o eficienţă dublă

Stefana Muresan

Şcoala profesională trebuie să funcționeze ca o întreprindere

Leave a Comment