Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BearingPoint se reorganizeaza in Europa Centrala

Kiumars Hamidian se află la conducerea nou-createi regiuni. Iris Grewe ajunge în comitetul global de management. Marcel Nickler îşi asumă dezvoltarea prezenţei la nivel global.

Firma de consultanţă în management și tehnologie BearingPoint a creat prin cele trei noi poziţii de conducere o platformă esenţială în vederea demarării următoarei etape de dezvoltare. În cadrul regiunii Europa Centrală – care include Germania, Austria şi Elveţia, firma a înregistrat o creştere de 35% din 2012, sub conducerea lui Marcel Nickler. În plus, BearingPoint a înfiinţat în ultimii doi ani noi filiale în ţări precum Italia şi Cehia, deschizând încă două puncte de lucru în România.
Cele şase ţări au fost împărţite, începând cu data de 1 ianuarie 2017, în două noi regiuni: GCR (Germania, Republica Cehă, România) şi SIA (Elveţia, Italia, Austria). Această împărţire permite echilibrarea optimă a competenţelor şi capacităţilor, facilitând o mai bună concentrare asupra unor factori de dezvoltare precum soluţiile din domeniul software şi inovaţiile din domeniul transformării afacerilor.

Conducerea noii regiuni GCR, în cadrul căreia Germania este cel mai mare actor BearingPoint de pe piața de consultanță, a fost preluată de Kiumars Hamidian. Acesta este membru al comitetului global de management al BearingPoint, unde se ocupă, pe lângă administrarea portofoliilor de servicii, și de procesele de inovație și de activitățile venture. Iris Grewe, specialistă în domeniul bancar și al piețelor de capital din Zürich, a preluat conducerea regiunii SIA, ocupând o poziție și în cadrul comitetului global de management. Fostul șef al regiunii Europa Centrală, Marcel Nickler, se va ocupa de dezvoltare și prezență globală. Printre aceste atribuții se numără atât dezvoltarea propriilor filiale din afara Europei, cât și alianțele strategice la nivel global.

“Mă bucur foarte mult că aceste trei poziții-cheie au fost ocupate de niște consultanți experimentați și profesioniști precum Iris Grewe, Kiumars Hamidian și Marcel Nickler. Cu ajutorul organizației nou create ne putem concentra și mai bine asupra a ceea ce doresc clienții noștri tot mai mult: pachete tehnologice, inovații și noi abordări în ceea ce privește transformarea. În aceste domenii am înregistrat foarte multe succese, astfel încât putem confirma că ne îndreptăm în forță spre îndeplinirea obiectivului nostru – o cifră de afaceri de un miliard de Euro până în 2020.”
Peter Mockler, Managing Partner BearingPoint

Kiumars Hamidian este membru al comitetului global de management şi director al portofoliului de servicii al BearingPoint. În plus, el este responsabil cu procesele de inovație și cu activitățile de venture. Din 2002, el este partener în cadrul BearingPoint, dispunând de o experiență de peste 20 de ani în domeniul consultanței. Pe parcursul carierei sale, Hamidian, care a absolvit facultatea de inginerie economică, a coordonat diverse proiecte globale majore, introducând noi concepte de marketing și supervizând implementarea diverselor proiecte în domenii precum ERP, CRM și Analytics. Punctele sale forte sunt standardizarea globală și armonizarea proceselor de lucru, reorganizarea marketingului și a serviciilor de asistență clienți, precum și restructurarea activității IT. În anul 2012, Hamidian a fost numit în comitetul german de management al BearingPoint. Kiumars Hamidian a impus portofoliul de servicii BearingPoint pentru soluții adaptive și inovatoare de afaceri, precum și modelul global de distribuție.

Iris Grewe este Partener în domeniul serviciilor financiare, cu accent pe piața bancară și de capital, derulând de peste un deceniu în Europa, în spațiul Asia-Pacific și în SUA proiecte de transformare și integrare strategică și operativă. Printre clienții ei se numără bănci și instituții financiare de pe plan local, dar și global, care abordează în mod activ schimbările din domeniul digital, de reglementare și optimizare a operațiunilor. Din postura de autoare a diverse studii BearingPoint, Grewe s-a ocupat cu transformarea proceselor, cu implementarea proiectelor de reglementare, precum și cu inovațiile din domeniul serviciilor financiare. După absolvirea studiilor economice și debutul profesional în cadrul unei bănci germane, Iris Grewe și-a continuat activitatea în domeniul consultanței. În 2010, ea a devenit partener în cadrul BearingPoint, între anii 2014 și 2016, a fost membru al consiliului general de administrare al companiei, iar din 2015, membru al comitetului director al filialei din Elveția.
Marcel Nickler este membru al comitetului global de management, unde este responsabil cu operațiunile de globalizare a BearingPoint. El este Partener al BearingPoint încă din anul 2000, derulând, în calitate de consultant strategic, nenumărate proiecte pentru organizații și companii multinaționale, îndeosebi din sectorul serviciilor financiare. Marcel Nickler dispune de o experiență enormă, acumulată ca urmare a implicării în peste 50 de proiecte de consultanță desfășurate în cadrul unor companii de asigurări de top din Europa și întreaga lume. Printre domeniile sale de competență se numără procesele digitale de transformare și inovare, optimizarea proceselor și transformarea modelelor de afaceri. În nenumăratele sale articole de specialitate, prelegeri și cursuri, el a abordat subiecte din domeniul digitalizării și managementului. Marcel Nickler țin cursuri în mod regulat la diverse universități și facultăți cu profil tehnic.

Consultanţii BearingPoint ştiu că lumea afacerilor este în permanentă schimbare şi structura complexă a acesteia necesită soluţii inteligente şi adaptabile. Clienţii noştri, indiferent dacă operează în domenii comerciale sau financiare, obţin rezultate reale atunci când colaborează cu noi. Îmbinăm abilităţile profesionale, operaţionale şi tehnologice cu activele brevetate și alte valori, pentru a crea soluţii personalizate pentru provocările cu care se confruntă fiecare client în parte. Această abordare adaptabilă reprezintă esenţa culturii noastre şi a dus la crearea de relaţii de durată cu multe dintre companiile şi organizaţiile importante din întreaga lume. Reţeaua noastră mondială de consultanţă formată din peste 10.000 de specialiști deserveşte clienţi din peste 75 de ţări cărora le garantăm rezultate palpabile şi succes de durată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gedeon Richter România, investiții în viitorul cercetării

Articolul următor

Conferinta: Cities of Tomorrow #5

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share