Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IKEA, investiție de 80 mil. euro

Retailerul suedez de mobila IKEA, care deţine în magazine în nordul Capitalei, a primit aprobarea Primăriei Generale a Capitalei pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 57.
Astfel, retailerul face primii paşi pentru deschiderea magazinului cu numărul doi de pe piaţa locală. Acest magazin va fi construit pe piloni, va avea o suprafaţă de aproximativ 37.000 de metri pătraţi şi va contribui la crearea a 300 de locuri de muncă, în urma unei investiţii de 80 de milioane de euro – reprezentând valoarea cumulată a terenului şi a construcţiei.
Unitatea este programată să fie deschisă în 2018. În paralel, IKEA caută terenuri pentru magazine în Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca, conform celor mai recente date.
Compania a vândut în 2015 peste 17,3 mil. produse, cel mai căutat produs fiind mobilierul pentru sufragerie care s-a vândut în peste 80.000 de exemplare, urmat de mobilierul pentru bucătărie vândut în 5.500 de exemplare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

SMARTREE: Recrutarea în 2017

Articolul următor

Vânzări record pentru Dacia la nivel mondial

Citește și:
Citeste mai mult

Paris at Expo Real 2022

Choose Paris Region will present the numerous opportunities opening for businesses in the real estate space at ExpoReal…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share