Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă bază de tratament în Sovata

Staţiunea Sovata aduce noi opţiuni pentru cei aflaţi în căutare de tratament medical balnear sau pentru turiştii care caută distracţia în apă. O nouă bază de tratament şi un ştrand au fost inugurate recent de firma Aluniş, la Lacul Negru.
Un ştrand cu apă sărată provenind din Lacul Negru şi un ştrand modern sunt noile atracţii ale staţiunii Sovata. Proiectul, în valoare de peste 7 milioane de lei a fost finalizat recent de SC Aluniş SRL, beneficiarul investiţiei.
Practic, baza de tratament vine să completeze oferta firmei Aluniş, care în anii trecuţi a făcut investiţii majore în staţiunea Sovata, la hotelul ce poartă numele firmei. În noua bază de tratament, care foloseşte apă cu proprietăţi terapeutice din Lacul Negru, pot fi tratatate cu succes probleme ginecologice, afecţiuni ale aparatului locomotor, probleme bronhopulmonare, articulare, neurologice etc.
Printre procedurile folosite în nou bază de tratament se numără: împachetări cu parafină, băi galvanive, împachetări cu nămol, galvanizări, ionizări, curent diadinamic, ultrasunete, masaj terapeutic etc.
Toate procedurile sunt făcute cu aparatură modernă, performantă, sub supravegherea personalului de specialitate.
Pentru cei care doresc să servească o masă caldă, noul ştrand oferă servicii de restaurant. Aproximativ 100 de locuri sunt disponibile în restaurantul aflat în incinta complexului.
Complexul nu presupune neapărat proceduri în baza de tratament. Cei care doresc doar să facă baie în apă sărată, terapeutică, sau să se bronzeze, au la dispoziţie piscina exterioară cu apă sărată, şezlonguri, duşuri, masaj. Cu alte cuvinte, posibilităţi de agrement la aer curat.
Ştrandul de la Lacul Negru şi baza de tratament sunt deschise zilnic, cu o capacitate de peste 200 de persoane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sovata, turism 100% și în 2016

Articolul următor

Prezent și viitor în domeniul mașinilor agricole - Agricultura de precizie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share