Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Tours, cu 650% mai multe pachete de călătorii vândute

Pachetul de platforme de călătorii Wizz Tours a înregistrat un total de 71.000 de pasageri în întreaga reţea, cu 66% mai mult faţă de anul trecut, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei, potrivit businessmagazin.ro.
Potrivit sursei citate, clienţii din România reprezintă 10% din totalul pasagerilor ce au ales să-şi rezerve vacanţele sau city-break-urile cu Wizz Tours. Pe de altă parte, în 2016 aceeaşi platformă de călătorii a vândut în ţara noastră cu 650% mai multe pachete de călătorii decât anul precedent.
Wizz Tours oferă peste 30.000 de locuri de cazare de la apartamente pentru bugete mai reduse până la hoteluri de lux de 5 stele, dar şi peste 150 de destinaţii. Suma maximă plătită pentru un pachet zbor şi cazare a fost de 4.400 de euro (în contextul în care pachetele Wizz Tours variază în funcţie de numărul de nopţi rezervate şi conţin zbor, cu toate taxele obligatorii incluse şi cazare, cu toate taxele obligatorii incluse), iar cea minimă de 25 de euro, în timp ce valoarea medie a unei rezervări pe site-ul wizztours.ro a fost de 570 de euro sau 244 de euro per persoană. 45% dintre turişti au preferat hoteluri de 3 stele şi 33% pe cele de 4 stele, iar vacanţele au avut o durată medie de 4,3 nopţi.
Într-un clasament al destinaţiilor preferate de români, Roma ocupă primul loc urmată de Malta, Dubai, Barcelona, Cipru, Veneţia, Lisabona, Paris, Milano şi Londra. În acelaşi timp, top 10 al ţărilor favorite arată astfel: Italia, Spania, Malta, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Portugalia, Franţa, Marea Britanie, Suedia şi Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Proiectul de buget, lansat de Guvernul Grindeanu

Articolul următor

Oameni valoroși și tehnologie performantă la Wessling România

Citește și:
După patru ani și jumătate de la lansarea ideii proiectului Via Transilvanica, în cetatea de la Alba Iulia, ne reîntoarcem să sărbătorim deschiderea oficială a traseului de lungă distanță, care leagă Putna de Drobeta Turnu-Severin.
Citeste mai mult

Se inaugurează Via Transilvanica

Cel mai spectaculos traseu de drumeție din România este finalizat și va fi oficializat sâmbătă, la Alba Iulia,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share