Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Casa Rusu – în Cluj, Braşov şi Timişoara

Casa Rusu, compania de retail a producătorului timişorean de mobilier Rus Savitar, intenţionează în perioada 2017-2018 deschiderea a trei magazine din categoria unităţilor super store, cu suprafeţe cuprinse între 6.000 şi 8.000 mp, în Cluj, Braşov şi Timişoara, anunță zf.ro. Casa Rusu a inaugurat anul trecut un nou concept de magazine de tip super store, în centrul comercial Vitantis Shopping Center din Bucureşti. Magazinul din Capitală are o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi, dintre care 2.000 de metri pătraţi sunt alocaţi produselor de amenajare şi decorare a locuinţei, investiţia ridicându-se la 1,5 milioane de euro, potrivit unor informaţii anterioare.
’’În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 30 de magazine, din care 18 proprii şi alte 12 unităţi în franciză. Pe parcursul anilor 2017 şi 2018 se vor deschide încă trei magazine de tip super store, în Cluj, Braşov şi Timişoara, fiecare cu suprafeţe cuprinse între 6.000 şi 8.000 de metrii pătraţi’’, a declarat pentru ZF Transilvania Marius Raia, director general Casa Rusu.
Construcţia unui magazin de tip super store de la zero presupune costuri de peste 5 milioane de euro. Pe piaţa locală de mobilă, cele mai mari magazine, ca suprafaţă, fac parte din reţelele IKEA, kika, dar şi câteva dintre magazinele Mobexpert, deţinute de Dan Şucu.
Sursa foto-mobilacasarusu.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Oameni valoroși și tehnologie performantă la Wessling România

Articolul următor

Alba, magnet pentru investitori străini

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share