Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kastamonu – investiție de 20 mil. euro în fabrica din Reghin

Compania Kastamonu, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul prelucrării lemnului din Turcia, doreşte în principal instalarea unor noi linii de producţie, dar şi construirea unei fabrici de adezivi industriali, susține zf.ro.
„Cele mai importante pro¬iec¬te de anul acesta sunt ins¬ta¬larea celei de-a treia prese de melaminare a PAL-ului şi a celei de-a doua linii de impregnare a hârtiei decor. Con¬tinuăm, de asemenea, demersurile pen¬tru construirea uni¬tăţii de producţie adezivi pe platforma de la Reghin“, au declarat pen¬tru ZF Transilvania oficialii companiei Kastamonu România.
În fabrica Kastamonu de la Reghin sunt produse plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate – n.red.), foi de uşi, PAL (plăci din aşchii de lemn) brut şi PAL melaminat, dar şi blaturi de bucătărie, clienţii companiei fiind reţelele de bricolaj, producătorii de mobilă, distribuitorii de materiale şi accesorii pentru industria mobilei.
Turcii au în plan de mai mult timp construirea la Reghin a unei fabrici de adezivi industriali, cu o capacitate de 100.000 de tone de formaldehidă şi 130.000 de tone de răşini ureice şi alte produse, care ar trebui să acopere nevoia de adezivi a companiei.
Sursa foto: kastamonu.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Coralia a împlinit 20 de ani!

Articolul următor

Brașov: Preh – afaceri de 148,5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share