Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

17 echipe înscrise la Energy Challenge by E.ON România

17 echipe de șase universități din țară s-au înscris în competiția Energy Challenge, organizată de E.ON România. Aplicațiile selectate vor fi anunțate la sfârșitul lunii.
 
Termenul pentru înscrierea în competiția Energy Challenge a fost 22 ianuarie. Pe site-ul competiției au fost înregistrate, potrivit informațiilor oferite de Adela Boţan, Senior Specialist Comunicare Externă E.ON, 17 aplicații.
 
Cinci echipe înscrise sunt de la Universitatea “Petru Maior” Tîrgu Mureș, iar diferența e reprezentată de aplicațiile înregistrate de echipe de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, Universitatea Politehnica Bucureşti și Universitatea Politehnica Timișoara.
Așteptările organizatorilor de la echipele înscrise în concurs sunt: să propună idei inovatoare care să determine creșterea satisfacției clienților.
Astfel, acestea pot să propună subiecte de la eficiență energetică, până la mobilitate sustenabilă, dar și modalități diferite de livrare, respectiv de prestare a produselor și serviciilor actuale.
După ce își vor fi trimis aplicația, echipele vor dezvolta un business case pe baza cunoștințelor dobândite la trainingurile și workshop-uri din cadrul competiției, care să fundamenteze ideea propusă inițial, prin intermediul detaliilor tehnice și economice.
Premiul cel mare pus în joc de E.ON România este de 2.500 de euro.
Ligia VORO

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Top birouri in tara 2016

Articolul următor

NRCC Nearshoring Guide to Romania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share