Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Călin Rotăruş, la conducerea Tailwind România

Călin Rotăruş, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti locali din domeniul online, se va alătura Tailwind România – companie regională specializată în soluţii tehnologice şi publicitate de tip programatic, parte a TDG – ThinkDigital Group, anunță Mediafax.
Rotăruş, care va prelua poziţia de general manager, are o experienţă de 15 ani în digital, acumulată în companii precum Goldbach Audience şi Arbo Interactive, de unde a plecat în 2013. A adunat aproape 20 ani de carieră în media şi publicitate (din care 5 ani în funcţia de director general). În ultimii ani, Călin s-a dedicat antreprenorialului şi a activat ca şi consultant independent.
«Am asistat „din teren” la evoluţia domeniului digital de la stadiul de industrie incipientă la maturizarea la care asistăm acum când tehnologia si automatizarea tranzacţiilor online schimbă radical modul de lucru. Rolul nostru e să ajutăm atât producătorii locali de conţinut cât şi agenţiile de media si clienţii lor să fie tot mai competitivi în raport cu jucătorii globali. Cred ca revoluţia tehnologică din comunicarea digitala care se petrece sub ochii noştri e o epopee care trebuie trăita cât mai intens. Nu de alta, dar ne vor întreba nepoţii noştri cum a fost», spune Călin.
TailWind prezintă şi operează Project Agora, primul marketplace de tip programatic al publisherilor din CEE, Sud-Estul Europei şi MENA. Cu birouri la Bucureşti, Atena, Dubai şi Budapesta, compania este şi partenerul regional al Appnexus în peste 30 de ţări din regiune precum şi reprezentantul exclusiv al ad-serverului Sizmek în zonă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj: Noi investiții la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”

Articolul următor

Leco Impex, un business de familie vital pentru industrie și agricultură

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share