Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alba: 2016, cel mai bun an pentru Cupru Min Abrud

Compania Cupru Min Abrud a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că 2016 a fost cel mai bun an din istoria societăţii, care a realizat cea mai mare producţie de cupru, a reuşit să îşi plătească toate datoriile şi a mărit salariile angajaţilor.
Potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a Cupru Min Abrud, în 2016 societatea a realizat 7.800 tone de cupru, care este cea mai mare producţie anuală de cupru din istoria companiei şi a livrat într-o singură lună 9.000 tone de concentrat de cupru. De asemenea, anul trecut, societatea minieră a realizat economii în valoare de 600,000 euro ca urmare a aplicării noii strategii de achiziţii.
Tot în 2016, au crescut veniturile nete ale salariaţilor de la 3.057 lei la 3.689 lei, salariile fiind nemodificate din anul 2013, şi au început achiziţiile majore în cadrul programului amplu de modernizare si dezvoltare la cariera şi uzina de preparare.
“2016 a fost cel mai bun an din istorie, in care cifrele de producţie au atins cote fără precedent, într-un context economic nefavorabil! Consiliul de Administraţie, instalat în vară, a introdus un nou model de conducere a afacerii, bazat pe implicare nemijlocită, pe o relaţie continuă cu echipa executivă, pe evaluarea riguroasă a proceselor şi mizând pe competenţele autentice, dovedite, ale oamenilor. Anul 2017 trebuie să fie anul confirmărilor, al continuării proceselor de modernizare tehnologică şi organizaţională”, se arată în comunicatul citat.
Potrivit sursei citate Cupru Min va beneficia, pentru prima dată, “de conducerea unor directori executivi, recrutaţi conform standardelor internaţionale în domeniu care sunt angajaţi pe baza unui mandat de patru ani şi a unei liste concrete de obiective economice şi profesionale. Cupru Min se aliniază astfel companiilor moderne care îşi fundamentează succesul pe principiul meritocraţiei şi al guvernanţei corporative”.
Sursa foto: cuprumin.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Eurolines, vânzări de 125 milioane euro

Articolul următor

The Woman lansează platforma Womentors

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share