Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Farmec, 15 noi magazine în 2017

Producătorul român de cosmetice Farmec anunţă extinderea reţelei de magazine proprii la nivel naţional prin deschiderea a 15 noi spaţii comerciale în anul 2017, susține capital.ro.
De asemenea, compania clujeană intenţionează întărirea relaţiilor cu partenerii de peste hotare şi încheierea de noi colaborări în vederea deschiderii de noi magazine în străinătate.
“Am deschis anul trecut 8 magazine noi, printre care se numără şi primele magazine Gerovital din ţară. Anul acesta vom deschide 15 magazine proprii în toată ţara, atât în comerţul tradiţional, cât şi în marile centre comerciale. De asemenea, până la finalul anului, vom definitiva proiectul de francizare a magazinelor de brand către potenţialii colaboratori, continuând să încheiem parteneriate peste hotare. Toate aceste demersuri estimăm că se vor concretiza şi printr-o creştere a cifrei de afaceri cu peste 15%”, a declarat Codrean Pop, Director de Vânzări Farmec, potrivit sursei citate.
Strategia de dezvoltare a companiei include şi lansarea de noi game şi produse, precum şi modernizarea gamei Farmec. Totodată, producătorul clujean va investi în cursuri de dezvoltare pentru angajaţii care activează în sectorul vânzărilor şi va eficientiza întregul lanţ operaţional din cadrul acestui departament.
Anul trecut, Farmec a înregistrat o medie lunară de 14.000 de clienţi, în peste 22.500 de locaţii de vânzare. În prezent, compania deţine 11 magazine proprii la nivel naţional: 3 magazine în Cluj-Napoca, 2 magazine în Bucureşti şi câte un magazin în Sibiu, Timişoara, Braşov, Constanţa, Arad şi Târgu Mureş. În străinătate, compania a deschis în colaborare cu partenerii locali 8 magazine Gerovital în Italia, Spania, Ungaria, Franţa, Grecia şi Emiratele Arabe Unite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unicarm: Avem nevoie de 300-500 de oameni, dar nu găsim

Articolul următor

Asociația Oamenilor de Afaceri din România: Legea prevenției, binevenită

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share