Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Numărul utilizatorilor de Card TrenPlus, în creștere

Numărul utilizatorilor de Card TrenPlus a crescut anul trecut cu circa 5%, iar cel al călătoriilor efectuate în baza acestui titlu de călătorie au urcat cu aproximativ 10%, informează, miercuri, CFR Călători, într-un comunicat.
“Au început să cumpere Cardul TrenPlus inclusiv operatorii de marfă pentru personalul propriu, care trebuie să se deplaseze dintr-un loc în altul, respectiv pentru mecanici și personal. Chiar avem o solicitare pentru 400 de carduri. Față de anul trecut, vânzările la Cardul TrenPlus au crescut cam cu 5%, ca număr de utilizatori, iar ca număr de călătorii cam cu 10%”, a declarat recent, pentru AGERPRES, directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.
CFR Călători recomandă Cardul TrenPlus celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de o reducere de 25% timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.
Cardul TrenPlus are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei. Poate fi procurat de călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale stațiilor și agențiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimațiilor de călătorie.
“Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TrenPlus, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil și pe www.cfrcalatori.ro. În baza acestuia, pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport”, se mai spune în comunicat.
În ceea ce privește tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cușetă, acesta se achită integral.
Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază, în plus, și de reducerea suplimentară de 5%. În tren, călătorul are obligația de a prezenta, împreună cu biletul, și Cardul TrenPlus în baza căruia a fost emis biletul, precum și un act de identificare cu poza și CNP (CI/BI/pașaport).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Smartree Workforce Index: 2016 a adus salarii mai mari

Articolul următor

Șeful Bursei: Listarea Hidroelectrica va duce la creșterea pensiilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share