Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Galleria Mall Arad, planuri de relansare

Galleria Mall Arad a fost vândut la sfârșitul anului trecut. Societatea care deţine centrul comercial a fost cumpărată cu 2,1 de milioane de euro de către Casa Suprema, o firmă de investiţii imobiliare, creată de Abdulwahed Nour Ideen şi Toomeh Bdour. Noua conducere a centrului comercial are planuri mari de redresare pentru acest an.
Galleria Mall speră să renască și să devină ceea ce a fost gândit să fie: mall. „Se merge mai departe pe ideea de mall, nu pe schimbarea destinaţiei.” Acesta e mesajul pe care Simona Man, managerul Galeriei îl transmite arădenilor, potrivit Jurnalului arădean.
„Suntem în discuţii – avansate, din punctul meu de vedere – cu un hipermarket. E o discuţie serioasă; chiar dacă nu avem încă niciun document semnat cu ei, am primit răspunsul că îi interesează locaţia. În plus, avem discuţii deschise cu încă două societăţi care ar putea să ne asigure partea de ancoră food – ceea ce înseamnă hipermarket. Pe lângă aceasta, avem un proiect şi pe partea de food-restaurante, zonă de servire a mesei, pe care încercăm să îl facem să funcţioneze. De asemenea, suntem în discuţii şi cu alţi retaileri pentru restul spaţiilor care sunt de închiriat. Şi în ceea ce priveşte zona de cinema, avem o discuţie deschisă cu o altă societate (diferită de Cinema City-n.r.) care ne dorim să vină ca partener cu noi; şi, categoric, un 4D. Am început, de asemenea, o discuţie şi cu grupul Inditex şi aştept un răspuns scris din partea lor, în vederea unei noi colaborări. …” , a subliniat Simona Man, pentru Jurnal arădean/ Aradon.
Sursa foto: facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UniCredit, operațiune de majorare a capitalului

Articolul următor

Congresul European de Cardiologie. Noi perspective în cercetare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share