Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MedLife își întărește poziția în Transilvania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, isi extinde prezenta in Brasov si anunta deschiderea unei noi hyperclinici si a unui nou laborator. Spitalul MedLife Brasov se extinde cu 18 paturi, in regim de spitalizare de zi, unitatea functionand in prezent cu un total de 82 de paturi si 3 sali de operatie, potrivit wal-street.ro.
MedLife isi intareste astfel pozitia de lider in zona Transilvaniei, fiind singurul operator privat de sanatate care pune la dispozitia pacientilor servicii integrate de ambulatoriu, imagistica, analize de laborator, interventii chirurgicale si spitalizare, toate sub acelasi acoperis.
“In paralel cu aceasta lansare s-a eliberat o parte din spitalul MedLife Brasov, care va cuprinde o noua sectie spitaliceasca cu paturi, constructia fiind in ideea eficientizarii prin adaugarea de servicii spitalicesti pe langa costurile fixe deja existente”, a declarat Mihai Marcu, presedinte si CEO MedLife, potrivit sursei citate.
Noua hyperclinica MedLife Brasov este situata in zona Garii, in locul fostului magazin Lidl. Aceasta ofera brasovenilor investigatii si tratamente pentru 32 de specialitati, printre care ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, chirurgie pediatrica, ginecologie, cardiologie, diabet, endocrinologie, reumatologie, neurologie si ORL. Noua unitate cuprinde 21 cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice, trei sali de tratament si doua cabinete de explorari functionale. Echipa medicala este formata din 95 de medici si personal de suport.
Noul laborator, cea de-a patra unitate din portofoliu MedLife Brasov, este structurat pe patru departamente: biochimie, hematologie, imunologie si microbiologie si este dotat cu aparatura de ultima generatie, de inalta acuratete si precizie, oferind o gama larga si complexa de investigatii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

17% crestere pentru stocul de spatii logistice si industriale

Articolul următor

BVB: Banca Transilvania, premiul pentru cea mai tranzacţionată acţiune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share