Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție japoneză la Arad

Producătorul nipon de componente auto Roki, ai cărei principali clienţi sunt General Motors, Nissan şi Mazda, va deschide la Arad primul său centru de producţie din Europa pentru a-şi deservi preponderet clienţii europeni, anunță capital.ro.
Compania a închiriat, pentru o perioada de cinci ani, un spaţiu de 5.500 mp în incinta parcului logistic şi industrial CTPark Arad. Spaţiul va cuprinde o fabrică de filtre pentru industria auto şi zone de birouri, potrivit proprietarilor parcului.
Într-o primă etapă aici vor lucra 50 de oameni, număr care se va dubla în 2019. Utilarea unităţii se va încheia la finele anului 2017, producţia de serie urmând să înceapă în 2018.
„Suntem foarte bucuroşi că Roki a ales CTPark Arad drept prima sa destinaţie eropeană. Acest proiect face parte din politica de extindere a companiei în regiunea Europei, motiv pentru care CTP a oferit spaţii cu posibilităţi de expansiune”, a declarant pentru sursa citată Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.
Roki Groups s-a extins în 22 de amplasamente cu 15 centre de producţie în 12 ţări, cum ar fi Japonia, China, India, Thailanda, Indonezia, Statele Unite sau Mexic, acoperind Asia, America de Nord şi Europa. Compania are circa 4.300 de angajaţi.
CTPark Arad este un centru industrial şi un nod de transport important, amenajat în imediata apropiere a oraşului Arad. Parcul are acces direct la autostrada A1 şi la viitoarea autostradă Bucureşti – Timişoara – Arad – Nădlac.
Sursa foto: ctpark.eu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PwC, auditorul BCR

Articolul următor

Auto Schunn România: Sprijinind tinerii, avem timpul de partea noastră!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share