Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PwC, auditorul BCR

PwC redevine auditorul BCR, recâștigând, după 13 ani, un contract de peste 1 milion de dolari anual, unul dintre cele mai mari din țară.
Unul dintre cele mai mari contracte pe piața de audit locală, de peste 1 milion de euro pe an – contul BCR – se întoarce la PwC, scrie profit.ro. Acționarii băncii au decis selectarea noului auditor pentru situațiile financiare pe 2017, urmând o decizie similară luată anul trecut de Erste Group. PwC va înlocui, astfel, EY, auditorul cu care austriecii au lucrat în ultimii 10 ani. Decizia Erste are impact la nivelul întregului grup, inclusiv pentru banca din România.
Potrivit sursei citate, PricewaterhouseCoopers (PwC), prin divizia din Austria, PwC Wirtschaftsprufung GmbH, va audita situațiile financiare anuale, raportul administratorilor și declarațiile financiare consolidate ale Erste Group pentru anul financiar 2017. În România, auditul va fi realizat de societatea ProcewaterhouseCoopers Audit SRL din cadrul grupului. În ultimii zece ani, auditor al Erste a fost EY (Ernst&Young).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

RALF 2017, forumul marilor fermieri

Articolul următor

Investiție japoneză la Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share