Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Roman SA – contract de 12 milioane de euro

Uzina Roman Braşov a încheiat un contract de 12 milioane de euro pentru livrarea de circa 100 de camioane civile 6×6 în Taiwan, a declarat directorul fabricii Carol Rugacs, citat de capital.ro.
„Este o comandă relativ mare, prima după ceva timp, de camioane civile, pe care vom începe să o onorăm din acest an. Preţul pe unitate este de circa 120.000 de euro”, a declarat Rugacs pentru capital.ro. Camioanele Roman au capacitate de încărcare de 32 până la 40 de tone şi pot fi adaptate la multiple tipuri de transport şi lucrări. Acestea pot fi de tipul basculantă, autotractor sau chiar betonieră.
Termenul de livrare în Taiwan pentru toate cele 100 de camioane nu a fost precizat.
Pe lângă contractul din Taiwan, uzina braşoveană este pe punctul de a încheia o nouă înţelegere cu un partener din Pakistan pentru acelaşi tip de camion, însă cu volanul pe dreapta. „Am trimis două unităţi, pentru probe, iar răspunsul partenerului a fost unul pozitiv. Acum se lucrează la omologarea acestui model pentru piaţa din Pakistan, apoi discutăm de dimensiunea şi termenii contractului”, mai spune Rugacs, potrivit sursei citate. În cazul unui răspuns pozitiv din partea partenerului din Pakistan, se va discuta şi numărul de bucăţi ce urmează a fi livrate. Potrivit oficialului citat, concretizarea contractului cu Pakistan-ul ar însemna revigorarea uzinei braşovene şi angajări.
Sursa foto: facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Preluarea unor active ale OMV Petrom de către Mazarine Energy, autorizată

Articolul următor

Contractul de revizuire a SF pentru autostrada Sibiu-Piteşti, atribuit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share