Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Cionca şi CIT Resources – 10 milioane de acţiuni la Cemacon Cluj

CIT Resources, divizie a Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR) şi familia Cionca, principalii acţionari ai diviziei, au cumpărat 9,48 milioane de acţiuni ale producătorului de cărămidă Cemacon Cluj-Napoca (CEON) pentru 2,93 milioane de lei, din cele apro¬ximativ 31,8 milioane de acţiuni vândute de finlandezii de la KJK, potrivit zf.ro.
Ieri, fondul de investiţii finlandez KJK Fund şi-a lichidat deţinerea de 27,9% pe care o avea la producătorul Cemacon Cluj-Napoca prin intermediul subsi¬diarei KJK Cărămidă.
Potrivit sursei citate, fondul a vândut apro¬ximativ 31,8 milioane de acţiuni, la un preţ mediu pe unitate de 0,31 lei, mai mic cu 10% faţă de preţul de închidere de pe 6 ianuarie de pe piaţa regular.
Finlandezii intraseră în acţiona¬riatul Cemacon în 2013, când au cumpărat aproape 30%. În iunie 2014 deţineau direct 34% din companie, iar în decembrie 2014 aproape 40%.
Casa de Insolvenţă Transilvania este controlată de Andrei Cionca. Totodată omul de afaceri controlează şi compania de consultanţă Andrei & Andrei, care figurează cu o deţinere de 15,42% la Cemacon.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

80 miliarde de lei, pentru crescătorii de ovine sălăjeni

Articolul următor

Procesoare proiectate la Timişoara, folosite de Intel

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share