Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Francezii de la Webhelp fac angajări în Oradea

Grupul Webhelp va angaja 450 de oameni în centre de servicii la Iaşi şi Oradea. Compania franceză care oferă servicii de call-center a trecut de 1.800 de angajaţi în centrele din România şi mai pune două oraşe pe harta expansiunii, potrivit zf.ro.
Potrivit site-ului companiei, Webhelp este un jucător global din domeniul externalizării serviciilor de relații cu clienții și BPO, specializat în experiența client, gestiunea plătilor, vanzări și servicii de marketing, prin canale de voce, sociale și digitale.
Webhelp este prezent în 26 de tări și înregistrează peste 35 000 de angajați.
În portofoliul de clienți Webhelp se regăsesc cele mai dinamice companii din lume: Sky, Shop Direct, Bouygues Telecom, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors și Valentino.
Cu sediul central la Paris, compania a înregistrat o creștere a veniturilor cu peste 250% în ultimii patru ani, în principal investind în capitalul uman și oferind clienților săi un suport cu valoare adăugată pentru a face fată provocărilor unei lumi multi-canal.
Potrivit datelor oficiale de pe site-ul companiei, prezent în România de 16 ani, Webhelp este primul angajator francofon din țara noastră, cu peste 2000 de angajați ce își desfăsoară activitatea în 6 sedii: 3 în București, 1 la Ploiești, 1 la Galați și cel mai nou dintre acestea, la Iași.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sebes: Infuzie de peste 210 milioane euro pentru ALPIN57LUX

Articolul următor

Digi Mobil, cei mai mulți clienţi noi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share