IT&C

Francezii de la Webhelp fac angajări în Oradea

Grupul Webhelp va angaja 450 de oameni în centre de servicii la Iaşi şi Oradea. Compania franceză care oferă servicii de call-center a trecut de 1.800 de angajaţi în centrele din România şi mai pune două oraşe pe harta expansiunii, potrivit zf.ro.
Potrivit site-ului companiei, Webhelp este un jucător global din domeniul externalizării serviciilor de relații cu clienții și BPO, specializat în experiența client, gestiunea plătilor, vanzări și servicii de marketing, prin canale de voce, sociale și digitale.
Webhelp este prezent în 26 de tări și înregistrează peste 35 000 de angajați.
În portofoliul de clienți Webhelp se regăsesc cele mai dinamice companii din lume: Sky, Shop Direct, Bouygues Telecom, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors și Valentino.
Cu sediul central la Paris, compania a înregistrat o creștere a veniturilor cu peste 250% în ultimii patru ani, în principal investind în capitalul uman și oferind clienților săi un suport cu valoare adăugată pentru a face fată provocărilor unei lumi multi-canal.
Potrivit datelor oficiale de pe site-ul companiei, prezent în România de 16 ani, Webhelp este primul angajator francofon din țara noastră, cu peste 2000 de angajați ce își desfăsoară activitatea în 6 sedii: 3 în București, 1 la Ploiești, 1 la Galați și cel mai nou dintre acestea, la Iași.

Related posts

Cluj Innovation Days: Colaborarea între mediul de afaceri și cel de cercetare, o necesitate

Stefana Muresan

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Ligia Voro

IBM, centru de servicii în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment