Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Braşov: Mondly, prima aplicație pentru limbi străine în realitate virtuală

Brașovenii de la Mondly, specializați în software de învățare a limbilor străine, au lansat aplicația destinată realității virutale prin care poți învăța o limbă străină într-un mod mai imersiv, vorbind cu personaje din aplicație, cu ajutorul unei căști de VR.
Mondly este o companie brașoveană care are succes pe piața internațională cu softurile prin care oamenii învață limbi străine. Deși are concurență serioasă de la Duolingo, Mondly are o piață deja formată. Aplicațiile sale sunt în iOS și Android, iar anul trecut au lansat și primul chatbot prin care puteai conversa cu un robot ca să înveți fraze în alte limbi.
Aplicația e disponibilă în magazinul virtual Oculus, pentru căștile Oculus, dar și Samsung Gear VR. E o soluție bună pentru cei care nu pot să se concentreze pe o aplicație de mobil sau pentru copii. Practic, aplicația te duce într-un mediu imersiv în care vorbești cu un personaj virtual – un tren, o cafenea. Trebuie să răspunzi, iar microfonul îți recunoaște vocea. Singurele probleme, după cum scriu cei de la The Next Web, ar fi recunoașterea vocală, care nu e perfectă mereu.
Până acum, aplicațiile Mondly au fost descărcate de 15 milioane de ori pe iPhone, iPad, dispozitive cu Android sau pe PC. Practic, zona de VR e o continuare a celei de chatbots. Primești feedback instantaneu privind cuvintele și pronunția.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Meat&Milk, ediția a VI-a

Articolul următor

OTP Bank: Primele opt județe, peste jumătate din creșterea economică

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share