Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Meat&Milk, ediția a VI-a

Și în acest an, agenția infoGROUP invită fermierii, procesatorii și specialiștii din industriile de Lapte și Carne ale României, precum și din domeniile adiacente, să participe la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai 2017, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, acolo unde vor fi puse în dezbatere cele mai acute subiecte.
 
Coordonate tematice
 
Titlul ediției 2017 reflectă cerințele momentului: este nevoie de o nouă viziune în abordarea unui business, este nevoie de consolidarea capitalului fiecărui jucător din piață, dar, mai ales, este nevoie ca firmele românești și, de ce nu, fermierii români, să fie prezenți din ce în ce mai mult pe piețele externe. Suntem convinși că, pornind de la aceste coordonate, dialogul cu autoritățile statului, cu invitații de la Parlamentul European, precum și cu invitații speciali din străinătate va fi cât se poate de edificator pentru fiecare participant.
 
Ședința generală din dimineața zilei de joi 25 mai se va derula sub genericul ”Succesul, condiționat de capital, noi abordări și noi tehnologii”, și nu este ales întâmplător: este clar că activitatea de fermă și cea de procesare au nevoie de susținere financiară din partea statului dar și a instituțiilor bancare și de garantare. La fel de clar este că, fără noi abordări îndrăznețe și fără cele mai noi tehnologii, nu poți ține pasul cu cerințele pieței și ale consumatorilor din ce în ce mai sofisticați și pretențioși. Iar, în acest sens, speaker-ii furnizorilor de tehnologii destinate fermierilor, de tehnologii de procesare și ambalare, siguranță alimentară, soluții de management ori soluții de finanțare, își vor prezenta oferta de produse și servicii.
 
Workshop-ul CARNE din după-amiaza zilei de 25 mai, care va purta titlul ”Obiective de îndeplinit: Retehnologizare, specializare, informatizare”, va da direcție drumului de urmat de către fermierii și procesatorii de carne, cu scopul de a-și eficientiza producția și a-și mări profitul.  
 
Desfășurat în paralel, Workshop-ul LAPTE va analiza piața specifică pornind de la ideea titlului: ”Sub presiunea prețurilor, de la furcă, la lingurița din borcanul cu iaurt”. În ambele workshop-uri vor fi susținute comunicări de specialitate cu un aplicat caracter comercial, tehnologic și științific.
 
Cu siguranță, sesiunea de discuții directe ”Liber la Cuvânt”, care se va desfășura în după-amiaza aceleiași zile, va fi pe cât de furtunoasă, pe atât de fructuoasă, factori de conducere din MADR, ANPC, ANSVSA, APIA, AFIR fiind aduși în fața participanților pentru a le răspunde la întrebări.
 
Ședința generală din dimineața de vineri, 26 mai, va purta titlul ”Criteriul Export, determinant în balanța afacerilor de viitor”. Pornind de aici, va fi analizat modul în care autoritățile sprijină activitatea de export, iar speaker-ii celor mai prestigioase companii prezente pe piața din România vor prezenta cele mai noi și mai performante tehnologii și servicii care pot garanta succesul pe piețele externe.
 
Masa Rotundă care va avea loc în după-amiaza zilei de 26 mai sub titlul ”Fermieri și procesatori: Slugi sau parteneri ai Lanțului de aprovizionare?” va reprezenta încă un moment memorabil, pe podium fiind invitați să analizeze relațiile dintre fermieri, procesatori, retail și autorități, atât președinții principalelor asociații profesionale din domeniu (APCPR, FCBR, ARC, Romalimenta, APRIL, APAR, AMRCR), cât și oficiali ai Ministerului Agriculturii, Ministerului Mediului și ai altor instituții guvernamentale.
 
Secțiuni
 
Ședințe generale: Fiecare zi de conferință va debuta cu câte o ședință generală, în cadrul căreia vor susține comunicări invitați oficiali din cadrul MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, Parlamentului European și din țări ale Uniunii Europene. Speakeri ai companiilor vor prezenta cele mai noi produse și servicii, intrând în dialog cu participanții și răspunzând la întrebările acestora.
 
Workshop-uri specializate: În ziua de 25 mai, ulterior ședinței generale, vor avea
loc două workshop-uri specializate: Carne-Fermieri/Procesatori, Lapte-Fermieri/Procesatori. În fiecare workshop vor fi susținute prezentări de tehnologii și echipamente destinate fermierilor și procesatorilor. La finalul fiecărui workshop va fi organizată câte o dezbatere în cadrul căreia vor fi analizate cele mai acute probleme ale momentului.
mm1
 
Liber la cuvânt: Sesiune de dialog liber între participanți și reprezentanți ai MADR, ANSVSA, APIA, ANPC, Ministerului de Interne, instituții naționale și europene. În cadrul sesiunii care va avea loc în după-amiaza zilei de 25 mai, invitații oficiali vor răspunde întrebărilor puse direct de participanți pe teme liber-alese.
 
NOU! Movie Meat & Milk: Utilizând această oportunitate, firmele pot opta pentru proiecția pe ecranele evenimentului, în fiecare Sesiune, a unui film/clip de cca 3 minute, care să conțină prezentări ale activității curente, tehnologii, oferte de produse și servicii, mesaje publicitare. Filmele vor fi proiectate intercalat, între
luările de cuvânt ale speaker-ilor, acestea urmând să ruleze și pe ecranele conferinței, ”in loop”, în pauzele dintre Sesiuni, dar și pe monitoarele care vor fi montate la recepția Expo-Conferinței, în cele mai vizibile locuri.
 
Masa rotundă va avea loc în ziua de 26 mai, după ședința generală. În cadrul acesteia, personalități de prim rang vor dezbate teme de maximă importanță pentru zonele economice vizate, intrând în dialog cu asistența. Dezbaterile vor fi televizate în direct.
 
mm0
 
B2B-Expo va fi organizată într-un spațiu de maximă vizibilitate. Avem la dispoziție 20 de standuri propice dialogului B2B, prezentării detaliate a ofertelor companiilor expozante, precum și degustării de produse premium din carne și lapte.
 
Gala Premiilor Meat & Milk: Cina festivă din seara de 25 mai va găzdui Gala Premiilor Meat & Milk, urmând a fi premiate cele mai performante companii din sectoarele de carne și lapte și cei mai buni fermieri participanți la eveniment.
 
Networking: Timp de două zile, networkingul va fi unul dintre programele forte ale evenimentului, facilitând realizarea de noi legături de afaceri, schimbul de informații, identificarea de oportunități de dezvoltare a propriului business. Pentru facilitarea dialogului va fi amenajat un spațiu special, destinat discuțiilor separate, elaborării de strategii bilaterale, acțiunilor comerciale comune și dialogului confidențial.
 
Înscrie-te! Fii prezent la cel mai important eveniment dedicat industriilor de Carne și Lapte ale României, Conferința Internațională Meat & Milk 2017!
 
Detalii și înscriere la tel: 021.222.40.48 și pe site-ul www.meat-milk.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iulius incepe constructia a 3 noi cladiri

Articolul următor

Braşov: Mondly, prima aplicație pentru limbi străine în realitate virtuală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share