Real Estate Timiș Ultimele stiri

Iulius incepe constructia a 3 noi cladiri

Peste 130.000 mp spaţii office în total. 18.000 mp livraţi şi închiriaţi integral. 13.000 mp vor fi finalizaţi în luna iunie. Din primăvară, lucrări la alţi 73.000 mp, în trei clădiri. In acest an va demara şi extinderea Iulius Mall cu o suprafaţă de 60.000 mp
Compania IULIUS va demara în primăvară lucrările de construcţie la trei noi clădiri de birouri clasa A din proiectul multifuncţional Openville Timişoara, situat în proximitatea Iulius Mall. Cele trei imobile, care vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC), însumează o suprafaţă de 73.000 mp şi vor fi livrate pe piaţă într-un termen cuprins între 12 şi 18 luni.
În total, ansamblul Openville Timişoara va include şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 130.000 mp. Din aceasta, 18.000 mp au fost deja livraţi şi închiriaţi integral, iar alţi 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în luna iunie.
„Openville va fi un centru urban activ, care va crea o experienţă unică în regiune: va reprezenta cel mai bun loc din oraş în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de socializare şi relaxare, unde te poţi recreea, fie la cumpărături, restaurante şi cafenele, fie în aer liber, în parcul de 55.000 mp. Aceste trei clădiri de birouri noi, cu termen de livrare între 12 şi 18 luni, împreună cu UBC 2, inaugurată în luna ianuarie, şi UBC 1, care urmează a fi finalizată în această vară, reprezintă prima fază de dezvoltare a ansamblului Openville şi vor forma principalul centru de business din vestul ţării”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei IULIUS.
Cele trei imobile office, printre care se numără şi cea mai înaltă clădire din România (155 m), urmează a fi construite după normele LEED.
Tot în acest an, vor fi demarate lucrările de extindere a Iulius Mall Timişoara cu o suprafaţă de 60.000 mp de retail, ajungându-se la un total de 131.000 mp închiriabili. Pe acest segment, Openville va include 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, o zonă de fresh market, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber.
În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.
În luna ianuarie, compania IULIUS a inaugurat prima clădire de birouri clasa A din cele şapte pe care le va include ansamblul Openville. UBC 2, de 18.000 mp, este închiriată integral de companiile Ness Digital Engineering, Autoliv România, ACI Worldwide, PwC România, Bitdefender, retailerul dm drogerie markt şi policlinica REGINA MARIA.
În paralel, continuă lucrările la UBC 1, clădirea de 13.000 mp care va fi livrată în luna iunie. Furnizorul internațional de servicii IT Atos a închiriat în această clădire 6.000 mp.
Datorită mixului între spaţiile de birouri şi cele de retail, persoanele care lucrează în clădirile office beneficiază de o gamă extinsă de servicii şi facilităţi. În plus, prin programul Card Partener, angajaţii au promoţii de până la 25%, la aproximativ 80 de magazine din Iulius Mall.
• Investiţie totală de peste 220 de milioane de euro
• Office clasa A, 7 clădiri: peste 130.000 mp
• 60.000 mp adiţionali de retail. În total (+Iulius Mall): 131.000 mp
• 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice
• Parc şi spaţii verzi: 55.000 mp
• Congress Hall: 4 săli, capacitate de 2.500 de persoane
• Locuri de parcare: 4.050 (parcări subterane şi supraetajate)

Related posts

PRIMER: Ce ar trebui sa stie pacientii despre mecanismului de serializare si verificare a medicamentelor

redactia

MINDTHEGAP. În lumea tapetului, abajururilor și a textilelor care cuvântă

Ligia Voro

La Timişoara se doreşte ridicarea unui spital pe concept şi cu bani americani

Robert Bloancă

Ordinul Arhitecților din România are un nou președinte

Stefana Muresan

Premiere pentru IRUM SA Reghin

Ligia Voro

Transgaz a început construcţia conductei BRUA

Stefana Muresan

Satul de marmură din Hunedoara, unic în România. De aici s-a extras marmura pentru Casa Poporului din București

redactia

Un start-up românesc din domeniul turismului are rezultate pe timp de criză

Traian Dan

Proiecte cu finanțare europeană în valoare de 120 mil. euro pentru Baia Mare. Municipiul concurează cu Oradea și Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Surpriza din studiul CBRE: tinerii post-mileniali din București sunt cei mai mulțumiți de biroul lor

redactia

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

Traian Dan

Investiții de peste 380 de milioane de Euro: promisiunile celor care vor Aeroportul Internațional Sibiu în concesiune pentru 50 de ani

Papuc Irina

Curse zilnice Wizz Air spre Budapesta de la Târgu Mureș

Ligia Voro

Contribuabilii la Fondul pentru Mediu, nemulțumiți de cadrul legislativ

Ligia Voro

Alfa Software anunță afaceri de 8,5 milioane lei, în creștere cu 50%

Ligia Voro

S IMMO AG: Positive annual trend continues

Ionut Oprea

Pixxaro™ Super – Inovația cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale și perene combătute din cultură de cereale păioase

Ligia Voro

Liberty a finalizat achiziția activelor europene de la ArcelorMittal  

Ligia Voro

Mega Image a deschis un magazin la Oradea, urmează alte două în acest an

Traian Dan

Dr. Oana Taban, Fondator și Director General Dent Estet: “Strategia noastră este să menținem și în anii următori ritmul de creștere exponențială și consistentă față de competitori și față de evoluția pieței”

Stefana Muresan

Antibiotice Iași va produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină, precum şi alte produse necesare sistemului sanitar din România

Ion Surdu

Familia Șanta reia producția de medicamente în fosta fabrică a britanicilor de la GlaxoSmithKline din Brașov

redactia

Ghelamco introduces unprecedented solutions in The Warsaw HUB amid pandemic

Papuc Irina

Valentin Mărginean sau noua revoluție verde a agriculturii mureșene

Stefana Muresan

Leave a Comment