Antreprenori Cluj Eveniment

Femei de top la The Woman Cluj

Femei de top din domenii precum antreprenoriat, jurnalism, arhitectură, sport, cercetare sau economie, atât din țară cât și din străinătate, au confirmat prezența la cel mai important eveniment de leadership feminin din estul Europei: Conferința de Leadership Feminin The Woman. Timp de două zile, între 14 și 15 martie, la Cluj-Napoca, cele peste 500 femei care participă la eveniment vor afla în ce constă succesul în antreprenoriat, dar și eșecul în business, care sunt implicațiile financiare sau contribuția pe care educația o aduce în propria carieră.
Women in Tech – inițiativa care aduce împreună femeile lider în tehnologie
Educația și tehnologia sunt elemente fără de care societatea nu ar evolua. „Tehnologiile digitale vor schimba exponențial rapiditatea și nivelul de inteligență a lumii așa cum o cunoaștem acum. Pentru a se adapta, educația trebuie să crească în acelaș ritm” , declară Dania Selaru care are o vastă experiență în IT și vânzări în companii precum IBM sau Telekom.
Sesiunile de workshopuri Women in Tech din 14 martie au ca scop să pună în discuție viitorul în tehnologie și importanța creativității în domeniu. Femei care activează în domeniul tehnologiei precum Lucia Ciucă (Managing Director, Quantum Data Science) sau Dania Selaru (Sales and Digital Transformation Adviser) vor oferi prin exemple practice direcții de dezvoltare, strategii și rezultate concrete în tehnologie.
 „Cum să devin antreprenor fără să-mi rup gâtul” este tema Masterclass-ului susținut de Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F – prima platformă care promovează designerii români. În cadrul masterclass-ului, participanții vor afla ce trebuie să știe înainte de a-și deschide o afacere, cum se contruiește un plan de business și brand, și vor avea ocazia să aplice practice noțiunile învățate.
Prima zi în cadrul The Woman va include și workshopuri axate pe antreprenoriat, leadership sau educație financiară susținute de Monica Eugeniu (Managing Director ‘learning about’), Mădălina Bălan (Managing Partner Hart Consulting) și Sînziana Maioreanu (CEO Aegon).
Gabriela Szabo: Fii cu ochii pe țelul tău! Gândește și poartă-te ca un campion!
Conferința de Leadership Feminin The Woman promovează un proces educațional care continuă și după finalizarea anilor de studiu. „Nici profesorii și nici părinții nu sunt cei care ne controlează procesul de învățare, ci fiecare dintre noi este responsabil pentru propria lui educație nu doar în școală, ci și în viața profesională”, afirmă Cristina Mureșan și Theodora Cleja, eleve în cadrul Transylvania College, Școala Internațională de Cambridge din Cluj-Napoca, care vor susține în 15 martie, în cadrul The Woman, prezentarea „Fă lucrul corect când nimeni nu se uită!”.
Gabriela Szabo speaker The Woman 2017
Pentru prima dată la The Woman, Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică, prezintă publicului din secretele succesului în cadrul prezentării „Fii cu ochii pe țelul tău! Gândește și poartă-te ca un campion”. Eșecul este una dintre condiții pentru a ajunge pe culmile succesului, iar atitudinea face diferența între reușită și eșec. Speakerul internațional Eleanor Tabi Haller-Jorden (Președinte & CEO, The Paradigm Forum) va prezenta modalitățile prin care femeile ambițioase își pot atinge potențialul prin leadership.
De la rigorile armatei israeliene până la machiajele profesioniste, Einat Dan, make-up artist internațional va vorbi la The Woman despre cum să-ți urmezi visul în orice condiții. Tot în 15 martie, Ella Bjorns, educator și speaker de talie internațională, va prezenta de ce companiile trebuie să își asume un rol mai însemnat în educație.
Einat Dan Speaker The Woman 2017
AVON, unul dintre cei mai mari jucători pe piața internațională a cosmeticelor este una dintre companiile care înțeleg rolul educațional pe care companiile îl au în comunitatea în care activează. Stela Toderașcu, Commercial Marketing Manager în cadru AVON Romania&Moldova va împărtăși modalitățile concrete prin care companiile pot realiza proiecte de succes în comunitățile lor. Stela coordonează întreaga divizie de marketing a companiei AVON atât în România, cât și în Moldova, o echipă de peste 24 de persoane. The Woman va include în 15 martie și două paneluri de debate despre rolul educației și importanța mentorilor la care vor participa femei de renume.
10 premii pentru femei excepționale
10 femei lider vor fi premiate în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman din zonele de interes precum: educație, carieră, branding personal, jurnalism sau CSR. Gala de Premii The Woman are ca scop recunoașterea și promovarea femeilor implicate în acțiuni care ajută comunitatea și care au reușit să inspire și să își atingă obiectivele profesionale. „Premiile The Woman sunt acordate în baza cercetărilor realizate, iar printre criteriile de selecție enumerăm activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obținute.”, a declarat Crina Ciocian, Managing Partner Libero Events.
Ediția din acest an a Conferinței de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfășoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile continuă pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. În acest an, The Woman a creat revista digitală TheWoman.ro, iar în cadrul ediției curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.

Related posts

Conferința Europeană de Istorie Rurală „RURAL History 2023”, la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Un clujean vrea să decongestioneze intersecția de la centura Vâlcele – Apahida

Nora Dumitrescu

“Industria feroviară din România poate crește sustenabil”

Nora Dumitrescu

tIMOn Târgul Imobiliar Național – ediția de primăvară se mută în Piața George Enescu și depășește 200.000 euro la bugetul de promovare

Stefana Muresan

Ce facem după coronavirus. Ghid de supraviețuire a afacerilor

Nora Dumitrescu

Prinţul Charles, lobby pentru pajiştile Târnavei Mari

Ritm susţinut de lucru pe lotul Iernut-Chețani (17,9 km), parte din Autostrada A3 între Câmpia Turzii și Târgu Mureș

Stefana Muresan

Fondul European pentru Europa de Sud-Est, parteneriat prelungit cu BT

Nora Dumitrescu

Natalia Berezovskaia – curs intensiv de design interior

Ionut Oprea

Curs specializat în managementul contractelor de facility management la ROFMEX 2018 – Getting the best value from your FM contracts

redactia

Feeric Fashion Week – 10 ani la Sibiu

Ionut Oprea

FESTIVITATE ANIVERSARĂ LA USAMV CLUJ-NAPOCA: O JUMĂTATE DE SECOL DE VIAȚĂ PENTRU FACULTATEA DE ZOOTEHNIE ȘI BIOTEHNOLOGII

Stefana Muresan

CCIA Timiș, Climate-KIC Accelerator – program de finanțare de până la 45.000 de euro

Stefana Muresan

Brânza de Țaga bate la porțile Europei

redactia

Parking de 19 milioane de lei, la Cluj-Napoca

redactia

Noul ministru al agriculturii vrea să desființeze Casa de Comerț Unirea

Nora Dumitrescu

Real Estate & Construction Forum   

Ionut Oprea

Bucharest Tech Week a conectat 23.615 pasionați și profesioniști cu soluții inovatoare și trenduri business avangardiste

Stefana Muresan

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Stefana Muresan

One team, one KUKA

Ligia Voro

InnoEnergy Hub România susține în continuare antreprenorii prin programele oferite

Ligia Voro

Fomco Group, un business care se clădește constant. De 15 ani.

Stefana Muresan

RO-Wine Cluj devine festival anual

redactia

"Real Estate Investment Opportunities in Romania“ economic seminar

Ionut Oprea

Leave a Comment