IT&C

CA Technologies, investiții de peste 1 miliard de dolari la nivel global

CA Technologies anunță noi investiții anuale, la nivel global, de peste 1 miliard de dolari, în dezvoltare și suport software, și are în plan să continue extinderea pe plan local, propunându-și ca, prin soluțiile sale enterprise, să susțină companiile în procesul de transformare digitală și să contribuie la modernizarea sectorului public.
CA a operat pe piața din România sub forma unui model go-to-market indirect, colaborând strâns cu companii IT partenere, iar în prezent își consolidează operațiunile locale prin extinderea echipei, luându-și astfel angajamentul de a-și susține partenerii cheie în dezvoltarea afacerilor.
Portofoliul tradițional de clienți al CA Technologies este format din companii tip enterprise, cu infrastructuri IT complexe, de la vendori multipli. Pe piața din România, compania se focusează pe următoarele verticale: servicii financiare, telecom, sectorul public, utilități, companii de dezvoltare software.
CA Technologies oferă soluții avansate, care acoperă întreg ciclul de viață al aplicațiilor, pentru a sprijini transformarea digitală a companiilor – de la planificarea și monitorizarea proceselor, la dezvoltarea aplicațiilor și managementul operațiunilor, cu cel mai înalt nivel de securitate încorporat în fiecare etapă.
CA ajută clienții să aibă succes într-un viitor în care fiecare afacere, de la producători de îmbrăcăminte la producători de energie, este transformată odată cu dezvoltarea aplicațiilor software. Punând soluțiile CA în centrul strategiei lor IT, organizațiile pot beneficia de tehnologia care schimbă modul în care oamenii trăiesc – de la centrul de date până la dispozitivul mobil. Soluțiile CA ajută companiile să se dezvolte în noua economie bazată pe aplicații, prin punerea la dispoziție a unor instrumente pentru eficientizarea proceselor de dezvoltare, testare și implementare a aplicațiilor, precum și pentru monitorizarea și securizarea aplicațiilor și infrastructurii.
Odată cu numirea lui Dan Tudor în funcția de Business Development Manager pentru sectorul public, CA SEE își propune să își extindă poziția existentă pe piață, prin promovarea soluțiilor companiei în cadrul organizațiilor publice din România, alături de partenerii săi prezenți. Din această poziție, Dan Tudor este responsabil pentru conducerea activităților go-to-market ale companiei în România, lucrând în strânsă colaborare cu parteneri, integratori de sisteme și furnizori de servicii, oferind soluții IT care permit organizațiilor publice să vină mai bine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor.
„Organizațiile, indiferent de dimensiune, trec prin schimbări esențiale, odată ce economia digitală creează noi modele de business și deschide calea către noi oportunități de creștere. Sectorul public nu este izolat de acești factori și trece, de asemenea, prin același proces de transformare ca cel din mediul privat, instituțiile migrând către poziția de organizații digitale, susținute de soluții software”, declară Dan Tudor.
CA Technologies își ajută clienții să obțină un avantaj competitiv și strategic în economia bazată pe tehnologiile încorporate în aplicații, prin trei categorii principale de produse: Agile Management, pentru adaptare rapidă la schimbările din piață, DevOps pentru a accelera procesele de dezvoltare a aplicațiilor, și soluții de securitate încorporate în aplicații, pentru a da drept de acces utilizatorilor potriviți, la momentul potrivit.
În ultimii doi ani, CA Technologies a anunțat mai multe achiziții strategice, printre care Blazemeter, IDMLogic and Automic, care contribuie la dezvoltarea capabilităților soluțiilor din portofoliu.

Related posts

Clujenii de la Arobs vor monitoriza gratuit ambulanțele statului

Nora Dumitrescu

UiPath deschide la Cluj al doilea birou din România

Stefana Muresan

KeysFin folosește chatboți Druid pentru automatizarea proceselor de analiză a riscurilor

Traian Dan

Pentru prima dată în România, la Cluj-Napoca: Smart Cities CEE

Stefana Muresan

Alertă: Fan Courier avertizează asupra unui nou atac de tip phishing

Papuc Irina

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

Compania Flex se extinde la Timișoara

Stefana Muresan

După fuziunea cu Gecad Net, Bittnet Systems țintește Timișoara și Oradea

Stefana Muresan

Zitec a preluat agențiile de digital Bright și Symbolic

Ligia Voro

Provocări și previziuni despre IT-ul românesc: „Noi am reușit în ciuda faptului că suntem în România, nu datorită faptului că suntem în România”

Ion Surdu

Brașovul, pus de ICEBERG pe harta europeană a transferului tehnologic

Stefana Muresan

Robotul SAM va înrola abonații Medicover

Ligia Voro

RODIH: PNRR ocolește IMM-urile, clusterele și Centrele de Inovare Digitală din România?

Nicolae Pop

Inteligența artificială și realitatea virtuală, într-un eveniment cu 3.000 de oameni la Cluj

Nora Dumitrescu

Zitec dezvoltă un proiect inovator pentru Agenția Spațială Europeană

Stefana Muresan

Comisia Europeană: internetul este suprasolicitat

Nora Dumitrescu

Universitatea de Științe Agricole Cluj a introdus operațiile transmise online

Nora Dumitrescu

Transformare digitală pentru McDonald’s în România prin parteneriatul cu NTT DATA

Stefana Muresan

Un startup pornit în Franța de o româncă vrea să revoluționeze procesul de dezvoltare a abilităților socio-emoționale cu aplicația Emoface

Ion Surdu

Un start-up clujean primește finanțare din Canada. Ideea indianului care „în viața trecută a fost transilvănean” valorează peste 15 mil. $

redactia

Automatizarea procesării documentelor de popriri la 371 de sucursale BCR

Traian Dan

Fujikura Automotive Romania, Emerson și Banca Transilvania – cei mai mari angajatori ai Clujului. Top zece

redactia

Qubiz nominalizată la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa

Traian Dan

Târgul Agro – piaţa virtuală pentru hrană românească bună şi ieftină

Transilvania Business

Leave a Comment