Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CA Technologies, investiții de peste 1 miliard de dolari la nivel global

CA Technologies anunță noi investiții anuale, la nivel global, de peste 1 miliard de dolari, în dezvoltare și suport software, și are în plan să continue extinderea pe plan local, propunându-și ca, prin soluțiile sale enterprise, să susțină companiile în procesul de transformare digitală și să contribuie la modernizarea sectorului public.
CA a operat pe piața din România sub forma unui model go-to-market indirect, colaborând strâns cu companii IT partenere, iar în prezent își consolidează operațiunile locale prin extinderea echipei, luându-și astfel angajamentul de a-și susține partenerii cheie în dezvoltarea afacerilor.
Portofoliul tradițional de clienți al CA Technologies este format din companii tip enterprise, cu infrastructuri IT complexe, de la vendori multipli. Pe piața din România, compania se focusează pe următoarele verticale: servicii financiare, telecom, sectorul public, utilități, companii de dezvoltare software.
CA Technologies oferă soluții avansate, care acoperă întreg ciclul de viață al aplicațiilor, pentru a sprijini transformarea digitală a companiilor – de la planificarea și monitorizarea proceselor, la dezvoltarea aplicațiilor și managementul operațiunilor, cu cel mai înalt nivel de securitate încorporat în fiecare etapă.
CA ajută clienții să aibă succes într-un viitor în care fiecare afacere, de la producători de îmbrăcăminte la producători de energie, este transformată odată cu dezvoltarea aplicațiilor software. Punând soluțiile CA în centrul strategiei lor IT, organizațiile pot beneficia de tehnologia care schimbă modul în care oamenii trăiesc – de la centrul de date până la dispozitivul mobil. Soluțiile CA ajută companiile să se dezvolte în noua economie bazată pe aplicații, prin punerea la dispoziție a unor instrumente pentru eficientizarea proceselor de dezvoltare, testare și implementare a aplicațiilor, precum și pentru monitorizarea și securizarea aplicațiilor și infrastructurii.
Odată cu numirea lui Dan Tudor în funcția de Business Development Manager pentru sectorul public, CA SEE își propune să își extindă poziția existentă pe piață, prin promovarea soluțiilor companiei în cadrul organizațiilor publice din România, alături de partenerii săi prezenți. Din această poziție, Dan Tudor este responsabil pentru conducerea activităților go-to-market ale companiei în România, lucrând în strânsă colaborare cu parteneri, integratori de sisteme și furnizori de servicii, oferind soluții IT care permit organizațiilor publice să vină mai bine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor.
„Organizațiile, indiferent de dimensiune, trec prin schimbări esențiale, odată ce economia digitală creează noi modele de business și deschide calea către noi oportunități de creștere. Sectorul public nu este izolat de acești factori și trece, de asemenea, prin același proces de transformare ca cel din mediul privat, instituțiile migrând către poziția de organizații digitale, susținute de soluții software”, declară Dan Tudor.
CA Technologies își ajută clienții să obțină un avantaj competitiv și strategic în economia bazată pe tehnologiile încorporate în aplicații, prin trei categorii principale de produse: Agile Management, pentru adaptare rapidă la schimbările din piață, DevOps pentru a accelera procesele de dezvoltare a aplicațiilor, și soluții de securitate încorporate în aplicații, pentru a da drept de acces utilizatorilor potriviți, la momentul potrivit.
În ultimii doi ani, CA Technologies a anunțat mai multe achiziții strategice, printre care Blazemeter, IDMLogic and Automic, care contribuie la dezvoltarea capabilităților soluțiilor din portofoliu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 100 de înscrieri în proiectul 'Made in Romania'

Articolul următor

BT vrea să-şi răscumpere 10 milioane de acţiuni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Dăm Click pe România în 2023

Școlile care au nevoie de calculatoare se pot înscrie până în 2 octombrie pentru un al doilea apel…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share