IT&C

CA Technologies, investiții de peste 1 miliard de dolari la nivel global

CA Technologies anunță noi investiții anuale, la nivel global, de peste 1 miliard de dolari, în dezvoltare și suport software, și are în plan să continue extinderea pe plan local, propunându-și ca, prin soluțiile sale enterprise, să susțină companiile în procesul de transformare digitală și să contribuie la modernizarea sectorului public.
CA a operat pe piața din România sub forma unui model go-to-market indirect, colaborând strâns cu companii IT partenere, iar în prezent își consolidează operațiunile locale prin extinderea echipei, luându-și astfel angajamentul de a-și susține partenerii cheie în dezvoltarea afacerilor.
Portofoliul tradițional de clienți al CA Technologies este format din companii tip enterprise, cu infrastructuri IT complexe, de la vendori multipli. Pe piața din România, compania se focusează pe următoarele verticale: servicii financiare, telecom, sectorul public, utilități, companii de dezvoltare software.
CA Technologies oferă soluții avansate, care acoperă întreg ciclul de viață al aplicațiilor, pentru a sprijini transformarea digitală a companiilor – de la planificarea și monitorizarea proceselor, la dezvoltarea aplicațiilor și managementul operațiunilor, cu cel mai înalt nivel de securitate încorporat în fiecare etapă.
CA ajută clienții să aibă succes într-un viitor în care fiecare afacere, de la producători de îmbrăcăminte la producători de energie, este transformată odată cu dezvoltarea aplicațiilor software. Punând soluțiile CA în centrul strategiei lor IT, organizațiile pot beneficia de tehnologia care schimbă modul în care oamenii trăiesc – de la centrul de date până la dispozitivul mobil. Soluțiile CA ajută companiile să se dezvolte în noua economie bazată pe aplicații, prin punerea la dispoziție a unor instrumente pentru eficientizarea proceselor de dezvoltare, testare și implementare a aplicațiilor, precum și pentru monitorizarea și securizarea aplicațiilor și infrastructurii.
Odată cu numirea lui Dan Tudor în funcția de Business Development Manager pentru sectorul public, CA SEE își propune să își extindă poziția existentă pe piață, prin promovarea soluțiilor companiei în cadrul organizațiilor publice din România, alături de partenerii săi prezenți. Din această poziție, Dan Tudor este responsabil pentru conducerea activităților go-to-market ale companiei în România, lucrând în strânsă colaborare cu parteneri, integratori de sisteme și furnizori de servicii, oferind soluții IT care permit organizațiilor publice să vină mai bine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor.
„Organizațiile, indiferent de dimensiune, trec prin schimbări esențiale, odată ce economia digitală creează noi modele de business și deschide calea către noi oportunități de creștere. Sectorul public nu este izolat de acești factori și trece, de asemenea, prin același proces de transformare ca cel din mediul privat, instituțiile migrând către poziția de organizații digitale, susținute de soluții software”, declară Dan Tudor.
CA Technologies își ajută clienții să obțină un avantaj competitiv și strategic în economia bazată pe tehnologiile încorporate în aplicații, prin trei categorii principale de produse: Agile Management, pentru adaptare rapidă la schimbările din piață, DevOps pentru a accelera procesele de dezvoltare a aplicațiilor, și soluții de securitate încorporate în aplicații, pentru a da drept de acces utilizatorilor potriviți, la momentul potrivit.
În ultimii doi ani, CA Technologies a anunțat mai multe achiziții strategice, printre care Blazemeter, IDMLogic and Automic, care contribuie la dezvoltarea capabilităților soluțiilor din portofoliu.

Related posts

Fond de premiere de 60.000 euro pentru programul Bursele ANIS 2019. Încă 4 zile de înscriere

Ligia Voro

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Ligia Voro

Transferuri de bani de pe mobil, la CEC Bank: a fost lansat serviciul Card2Card

Papuc Irina

Premieră națională: Clujul digitalizează integral plata taxelor și impozitelor

Nora Dumitrescu

S-a lansat Digitaliada – soluție interactivă de învățare și testare online

Traian Dan

24AUCTION – platforma de licitații de mărfuri online se lansează curând în România

redactia

Clujul, premiul european pentru inovare

Stefana Muresan

Clarvision™ Reinvent – Împreună inovăm business-ul românesc 

Ligia Voro

Roboții colaborativi, demonstraţii practice la Oradea

Traian Dan

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

La un deceniu de activitate, compania Azets a ajuns la 700 de angajați în centrele din Sibiu, Alba-Iulia, Timișoara și Brașov

Stefana Muresan

iHunt se listează pe piața AeRO a Bursei de Valori București

Ligia Voro

Ionuț Țața, o viziune cu aparență futuristă despre smart city

Ligia Voro

Persoanele fizice se pot identifica în Spațiul Privat Virtual prin sesiune video

Traian Dan

SAP își mărește echipa de specialiști IT de la Timișoara

Stefana Muresan

Compania Canadiană Celestica face concedieri colective la Borş

Traian Dan

Ghidul cu topul celor mai bune televizoare de pe piaţă

Stefana Muresan

Yardi recrutează 150 de persoane

Stefana Muresan

Aplicația care îi ajută pe nevăzători să recunoască culorile, inventată de un clujean

Stefana Muresan

Technovation Girls 2020 – o competiție de tehnologie dedicată fetelor

Traian Dan

NTT Data România, internet gratuit în centrul Clujului

Stefana Muresan

Primăria Oradea va dota unitățile școlare din municipiu cu dispozitive IT

Traian Dan

Totul despre învățământul profesional și tehnic din România pe meserii.ro

Traian Dan

Mai mult de zece mii de specialişti în domeniul IT din Timişoara şi-au mutat integral activitatea la domiciliu

Robert Bloancă

Leave a Comment