Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fondatorul Regina Maria cumpără pachetul majoritar de acţiuni la Intermedicas

Medicul Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, una din cele mai mari reţele de servicii private de sănătate, revine în business-ul medical şI cumpără pachetul majoritar de acţiuni la Intermedicas, furnizor de servicii medicale de second-opinion, potrivit zf.ro.
“Am cumpărat pentru că există spaţiu foarte mult pentru second opinion, pentru facilitarea accesului la medici de top din ţară şI străinătate. Deocamdată este un start-up, este o companie la început de drum, dar nevoia pacienţilor de a primi o consultaţie unde trebuie să ajungă este în creştere”, a spus Enayati, potrivit sursei citate.
Intermedicas a fost fondată de foşti executivi de la Regina Maria, Ioana Elisei, Sergiu Neguţ şi Ana Maria Marian. Ultimii doi vor rămâne acţionari în companie, care a avut circa 400.000 de euro afaceri anul trecut. Tranzacţia s-a ridicat la câteva sute de mii de euro.
Compania a intrat pe piaţă ca să răspundă cererii românilor de a se trata în străinătate dar care nu ştiau unde să meargă şI cu cine să vorbească, iar recent a lansat un abonament integrat cu acces la o reţea de clinici, în concurenţă cu marile clinici prezente pe piaţă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Bistriţa, facilități pentru investitorii din Bussines Park Bistriţa

Articolul următor

CCIR și Ambasada Canadei, despre beneficiile CETA pentru mediul de afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share