Sibiu Ultimele stiri

Ce aduce nou GastroPan 2017 la Sibiu față de edițiile anterioare?

De aproape un deceniu, în primăvara fiecărui an, se înnoieşte sectorul de panificaţie şi gastronomie şi pe plan profesional, deoarece din ce în ce mai multe firme sunt interesate să se întâlnească şi prin schimburi de experienţă, prezentări de produse, demonstraţii şi concursuri pentru a fi informaţi de toate noutăţile existente în sector, se arată într-un material al organizatorilor. GastroPan va avea loc între 23-25 martie 2017, la Redal Expo. 
 
“La fel ca și în fiecare an, ne-am străduit să aducem și la cea de-a noua ediție a expoziției GastroPan cele mai noi tendințe și inovațiile de pe piața internațională. Printre noutățile aduse de expozanți și trendurile prezente la expoziție vor fi: soluţii şi tehnologii de panificaţie, patiserie şi cofetărie, utilaje pentru producerea industrială a pastelor făinoase, a îngheţatei şi a ciocolatei artizanale. Ciocolateria artizanală va fi prezentă nu numai prin ingrediente de cea mai înaltă calitate, mașini și ustensile, ci și prin tehnici de lucru prin care se pot obține delicii de calitate superioară din ciocolată, tehnici care pot fi învățate direct de la maeștrii ciocolatieri care vor avea demonstrații în cadrul expoziției”, anunță organizatorul, Boro Info SRL.
Cea de-a noua ediție GastroPan va aduce în atenția publicului concepte aflate în vogă precum food-truck-urile – fiind prezente în cadrul expoziției prin mai multe rulote tip food-truck – , dar va prezenta și inovații în domenii și ingrediente simple, de bază, precum ouăle – ouă lichide, ouă pudră, inovații pentru prelucrarea, păstrarea și transportarea lor. “Ne ocupăm intens de promovarea alimentației sănătoase ca tendință și stil de viață promovând în standurile expoziției ingrediente, materii prime și tehnologii care să sprijine producătorii în oferirea de produse care să respecte aceste așteptări ale consumatorilor – freshuri și smoothie-uri, răcoritoare din fructe și legume cu vitamine, soluții și ingrediente pentru o alimentație fără gluten și fără lactoză”, subliniază organizatorul.
Un alt segment cu o importanță majoră în sectorul nostru cu ale cărui produse vă veţi întâlni la Sibiu este sectorul energiei, la expoziție fiind prezentate soluţii de reducere a costurilor la energie – energie electrică, gaze naturale – vizitatorii având posibilitatea de a accesa pachete și oferte speciale pentru brutării, cofetării și cei care activează în domeniul HoReCa.
Concursurile GastroPan se vor desfășura în toate cele trei zile ale expoziției, astfel încât specialiştii concurenţi să se poată bucura de întreaga atenție și admirație a celor interesați de fiecare dintre cele trei secțiuni. “Pe lângă noile tematici ale Concursurilor GastroPan – torturi exotice la categoria Tort, Toamna la țară la creații artistice din aluat de panificație, Cinema la creații artistice realizate de cofetari – anul acesta vom avea ca noutate o altă categorie de concurs: Creație artistică din ciocolată”, se mai precizează în material.
Concurenţii vor concura pentru marele premii Pâinea Anului 2017 fabricată industrial, Pâinea Anului 2017 realizată artizanal precum și Tortul Anului 2017, dar și pentru trofeele primite pentru cel mai bun produs de patiserie, cele mai frumoase creații artistice din aluat de panificație și cele mai uimitoare sculpturi din fructe și legume, creații artistice din pastă de zahăr și ciocolată și pentru cel mai sofisticat platou culinar.
 

Related posts

Leader Team Broker, primul jucător din piața de asigurări care lansează un serviciu de telemedicină

Ligia Voro

Un hairstylist din Cluj va face coafurile la Eurovision

Nora Dumitrescu

EIT Manufacturing are un nou hub de reprezentare în România

Papuc Irina

PayWell 2019: 25% dintre companii iau în considerare importul de angajați pentru a-și acoperi deficitul de forță de muncă

Papuc Irina

Cum stimulăm tinerii să se implice în viața comunității lor?

Ligia Voro

Răspunsul CNAIR, după greva de pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Papuc Irina

Tranzacțiile amânate în România vor duce la o reducere a volumului investițional pe plan local

Papuc Irina

Retailerul japonez Miniso intenţionează să deschidă 40 de magazine în România

redactia

Trenul urban, un nou proiect de amploare al Sibiului. Primar: „Va deservi și localitățile învecinate”

Papuc Irina

Impozitare redusă pentru clădirile “eco” din Cluj

Nora Dumitrescu

Aquapark ultramodern de 150 de milioane de euro la Tășnad în județul Satu Mare

Traian Dan

Rețeaua de mall-uri Value Centre se extinde în Ardeal

Nora Dumitrescu

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

Firmele maramureșene, instruite de finanțe la impozitare și TVA

Nora Dumitrescu

Pariu contra trendului din partea Frigotehnica, care păstrează planurile de expansiune

Ligia Voro

Narcis Neaga, generalul CNAIR, a demisionat. 12 directori în 12 ani

Ligia Voro

Companiile brașovene, despre efectele crizei: măsurile pe care le solicită de la stat

Ion Surdu

Sălajul are venituri mai mari decât se aștepta în acest an

Nora Dumitrescu

Sălajul și-a desemnat cele mai bune firme

Nora Dumitrescu

CNAIR va instala pe şosele garduri de protecție cu role, pentru amortizarea șocurilor în caz de accidente

Papuc Irina

Acces la finanțare pentru IMM-uri, autorități locale sau proiecte de infrastructură. Statul vrea să creeze Banca Națională de Dezvoltare

Ion Surdu

CNAIR, licitaţie de 9,6 milioane de euro pentru achiziţia de panouri fonoabsorbante

redactia

CBRE păstrează administrarea clădirii Campus 6.1 deținută de CA Immo

Ligia Voro

VINVEST 2019- Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, ediția a XIV-a

Stefana Muresan

Leave a Comment