Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce aduce nou GastroPan 2017 la Sibiu față de edițiile anterioare?

De aproape un deceniu, în primăvara fiecărui an, se înnoieşte sectorul de panificaţie şi gastronomie şi pe plan profesional, deoarece din ce în ce mai multe firme sunt interesate să se întâlnească şi prin schimburi de experienţă, prezentări de produse, demonstraţii şi concursuri pentru a fi informaţi de toate noutăţile existente în sector, se arată într-un material al organizatorilor. GastroPan va avea loc între 23-25 martie 2017, la Redal Expo. 
 
“La fel ca și în fiecare an, ne-am străduit să aducem și la cea de-a noua ediție a expoziției GastroPan cele mai noi tendințe și inovațiile de pe piața internațională. Printre noutățile aduse de expozanți și trendurile prezente la expoziție vor fi: soluţii şi tehnologii de panificaţie, patiserie şi cofetărie, utilaje pentru producerea industrială a pastelor făinoase, a îngheţatei şi a ciocolatei artizanale. Ciocolateria artizanală va fi prezentă nu numai prin ingrediente de cea mai înaltă calitate, mașini și ustensile, ci și prin tehnici de lucru prin care se pot obține delicii de calitate superioară din ciocolată, tehnici care pot fi învățate direct de la maeștrii ciocolatieri care vor avea demonstrații în cadrul expoziției”, anunță organizatorul, Boro Info SRL.
Cea de-a noua ediție GastroPan va aduce în atenția publicului concepte aflate în vogă precum food-truck-urile – fiind prezente în cadrul expoziției prin mai multe rulote tip food-truck – , dar va prezenta și inovații în domenii și ingrediente simple, de bază, precum ouăle – ouă lichide, ouă pudră, inovații pentru prelucrarea, păstrarea și transportarea lor. “Ne ocupăm intens de promovarea alimentației sănătoase ca tendință și stil de viață promovând în standurile expoziției ingrediente, materii prime și tehnologii care să sprijine producătorii în oferirea de produse care să respecte aceste așteptări ale consumatorilor – freshuri și smoothie-uri, răcoritoare din fructe și legume cu vitamine, soluții și ingrediente pentru o alimentație fără gluten și fără lactoză”, subliniază organizatorul.
Un alt segment cu o importanță majoră în sectorul nostru cu ale cărui produse vă veţi întâlni la Sibiu este sectorul energiei, la expoziție fiind prezentate soluţii de reducere a costurilor la energie – energie electrică, gaze naturale – vizitatorii având posibilitatea de a accesa pachete și oferte speciale pentru brutării, cofetării și cei care activează în domeniul HoReCa.
Concursurile GastroPan se vor desfășura în toate cele trei zile ale expoziției, astfel încât specialiştii concurenţi să se poată bucura de întreaga atenție și admirație a celor interesați de fiecare dintre cele trei secțiuni. “Pe lângă noile tematici ale Concursurilor GastroPan – torturi exotice la categoria Tort, Toamna la țară la creații artistice din aluat de panificație, Cinema la creații artistice realizate de cofetari – anul acesta vom avea ca noutate o altă categorie de concurs: Creație artistică din ciocolată”, se mai precizează în material.
Concurenţii vor concura pentru marele premii Pâinea Anului 2017 fabricată industrial, Pâinea Anului 2017 realizată artizanal precum și Tortul Anului 2017, dar și pentru trofeele primite pentru cel mai bun produs de patiserie, cele mai frumoase creații artistice din aluat de panificație și cele mai uimitoare sculpturi din fructe și legume, creații artistice din pastă de zahăr și ciocolată și pentru cel mai sofisticat platou culinar.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SAP extinde platforma SAP Cloud

Articolul următor

Ce organizează APMCR la Construct Expo?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share