Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce organizează APMCR la Construct Expo?

Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții din România, în parteneriat cu Romexpo SA, va organiza, în cadrul ediției de anul acesta a târgului CONSTRUCT EXPO, care va avea loc între 23 și 26 martie, o serie de conferințe și seminarii pe teme de actualitate din domeniul construcțiilor.
Astfel, în data de 23 martie 2017, începând cu ora 10.30, în sala Mihai Eminescu, va avea loc Conferința cu tema Managementul deșeurilor din construcții – prevederi legislative și modalități de aplicare. La conferință sunt așteptați, proiectanți, responsabili tehnici cu execuția lucrărilor de construcții, diriginți de șantier, antreprenori, fabricanți de produse pentru construcții, investitori, reciclatori și salubrizatori.
În data de 24 martie 2017, începând cu ora 10.30, în Sala Mihail Sadoveanu, va avea loc Masa rotundă – Legislația din domeniul construcțiilor – prevederi cu același obiect, conținute de acte normative diferite. La discuții sunt așteptați reprezentanți ai autorităților, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale din domeniu, proiectanți, antreprenori și fabricanți de produse pentru construcții.
Ultima manifestare din program, din data de 25 martie 2017, de la ora 11.00, se intitulează
ZIUA CULORII și este o manifestare tradițională, ajunsă deja la a-X-a ediție, dedicată viitorilor utilizatori ai produselor de construcții.
“Organizăm aceste manifestări atât pentru conștientizarea publicului, cât și a celor din domeniu, pentru a fi pregătiți în ceea ce privește noile abordări sustenabile ce se aplică și se vor aplica în cadrul UE”, a punctat Claudiu Georgescu, președintele APMCR.
sursa foto: www.constructexpo.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce aduce nou GastroPan 2017 la Sibiu față de edițiile anterioare?

Articolul următor

Factura Aquaserv poate fi plătită în rețeaua Payzone România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share