Bistrița-Năsăud Harghita Infrastructura Mureș Ultimele stiri

Factura Aquaserv poate fi plătită în rețeaua Payzone România

Clienții Companiei AQUASERV îşi pot plăti acum facturile de apă şi canalizare, la oricare din locaţiile partenere Payzone din aria de operare, rapid și simplu, fără costuri suplimentare. Acest lucru este posibil în urma semnării unui acord de colaborare între Compania AQUASERV S.A. Tîrgu Mureș, operatorul rețelelor de apă și canalizare din județul Mureș şi Payzone România.
 
Pentru a plăti o factură, clientul AQUASERV trebuie doar să se prezinte cu aceasta la cel mai apropiat partener Payzone. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi chitanţa cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Clienţii AQUASERV nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.
Noua modalitate de plată poate fi utilizată de către clienți Companiei AQUASERV S.A. din Tîrgu Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni, Luduş, Iernut, Cristuru Secuiesc, dar și din 80 de localități rurale din județele Mureş, Harghita şi Bistriţa Năsăud, localităţi rurale unde Payzone are o reţea extinsă de parteneri.
„Compania AQUASERV preţuieşte timpul clienţilor săi şi caută, în permanenţă, să pună la dispoziţia lor modalităţi cât mai simple şi rapide de achitare a serviciilor de apă/canal. Parteneriatul cu Payzone, un operator de plăţi cu o prezenţă consistentă în zona rurală, reprezintă încă una dintre facilităţile oferite în acest sens”, a subliniat Raluca Maior, director dezvoltare Compania AQUASERV S.A. Tîrgu Mureş.
Cele mai apropiate magazine partenere Payzone pot fi identificate la adresa www.aquaserv.ro, secţiunea „Plata serviciilor”.

Related posts

Germanii de la Dalli au produs, la Timișoara, detergent de peste 70 mil. euro

Stefana Muresan

Topul companiilor care au contribuit la bugetul local din Alba Iulia în 2017: Apulum, Elit și Mall Alba

Stefana Muresan

Salvator de vieți, de meserie

Stefana Muresan

Leave a Comment