Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Marty – 500 de salariaţi şi afaceri de 10 milioane de euro

Grupul de restaurante Marty din Cluj, controlat de antreprenorul român Marceluş Suciu, a ajuns la afaceri de 10 mil. euro anul trecut şi la un total de 500 de salariaţi. Pentru acest an antreprenorul şi-a bugetat o creştere de 20% a business¬ului şi el vorbeşte despre expansiunea la nivel naţional, fie direct, fie în franciză.
„Povestea a început în anul 2000, cu un restaurant Marty Caffe micuţ şi cochet deschis pe Calea Moţilor în Cluj“, spune antreprenorul într-unul dintre primele sale interviuri, citat de zf.ro.
Grupul Marty este format însă dintr-un total de cinci branduri, respectiv lanţul de restaurante Marty Restaurants (cinci unităţi, o bucătărie comisar, plus încă un spaţiu în curs de amenajare), Marty Events, respectiv divizia de catering şi evenimente, Olivo Caffe & Bistro, Bistro Bujole şi Olivo Coffee Roasters, prima prăjitorie de cafea din Transilvania.
De menționat că, recent, alături de Dan Isai, fondatorul Salad Box, Marceluş Suciu a anunțat o investiție de 500.000 de euro în reţeaua de cafenele Narcoffee Roasters, planurile de extindere vizând francizarea reţelei în SUA şi Algeria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Factura Aquaserv poate fi plătită în rețeaua Payzone România

Articolul următor

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”: 100.000 pasageri cu Wizz, pe ruta Cluj – București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share