Antreprenori

Cluj: Marty – 500 de salariaţi şi afaceri de 10 milioane de euro

Grupul de restaurante Marty din Cluj, controlat de antreprenorul român Marceluş Suciu, a ajuns la afaceri de 10 mil. euro anul trecut şi la un total de 500 de salariaţi. Pentru acest an antreprenorul şi-a bugetat o creştere de 20% a business¬ului şi el vorbeşte despre expansiunea la nivel naţional, fie direct, fie în franciză.
„Povestea a început în anul 2000, cu un restaurant Marty Caffe micuţ şi cochet deschis pe Calea Moţilor în Cluj“, spune antreprenorul într-unul dintre primele sale interviuri, citat de zf.ro.
Grupul Marty este format însă dintr-un total de cinci branduri, respectiv lanţul de restaurante Marty Restaurants (cinci unităţi, o bucătărie comisar, plus încă un spaţiu în curs de amenajare), Marty Events, respectiv divizia de catering şi evenimente, Olivo Caffe & Bistro, Bistro Bujole şi Olivo Coffee Roasters, prima prăjitorie de cafea din Transilvania.
De menționat că, recent, alături de Dan Isai, fondatorul Salad Box, Marceluş Suciu a anunțat o investiție de 500.000 de euro în reţeaua de cafenele Narcoffee Roasters, planurile de extindere vizând francizarea reţelei în SUA şi Algeria.

Related posts

Afacere de familie în Maramureș: ulei presat la rece, din semințe de la producătorii locali

Stefana Muresan

GastroArt continuă seria de conferințe dedicate Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului

Ligia Voro

Lansare Start-Up Nation 2018

redactia

Nomade Communication. Cum să îți spui povestea?

Ligia Voro

POZITIV TB: Adrian Cocan, manager Lăptăria cu Caimac – „Pentru domeniul agricultură și lactate va fi nevoie de o susținere directă”

Traian Dan

GAL Timişul de Centru a deschis un magazin virtual pentru producătorii de alimente

Robert Bloancă

Top 10 afaceri locale ce estimează creșteri ale vânzărilor în perioada post-izolare

Traian Dan

Alergia la polen poate fi tratată natural

Stefana Muresan

ADR Centru anunță relansarea competiției de proiecte pentru microîntreprinderi

Ligia Voro

Banca Națională găzduiește expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, o inițiativă CITR Group

redactia

Daniela Blidărean, un deceniu de antreprenoriat de succes  

Stefana Muresan

Alba: Afacerea în agricultură care aduce profit de 8.000 de euro la hectar

redactia

Senior Software participă alături de Electroarges, Dacia și Universitatea din Pitești la crearea unui ventilator mecanic

Papuc Irina

Ramina SRL, comerț de calitate pentru toată gama de clienți  

Ligia Voro

Restaurantul deschis de un clujean în Paris, inclus de revista Vogue în topul celor mai bune localuri din capitala Franţei

redactia

Valoarea schimburilor comerciale dintre Ungaria și România, 8 miliarde de euro

Traian Dan

Producătorii de mobilier au birou de cercetare în Baia Mare

Nora Dumitrescu

Ioana Arsenie, consultant financiar: Ce face un antreprenor când se accentuează o etapă de criză?

Ligia Voro

Cafea vândută în pahare comestibile în Zalău

Stefana Muresan

Clinică-spital Dr. Leahu, în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane euro. Pacienții pleacă cu toți dinții puși într-o singură zi

redactia

Ştefan-Radu Oprea prezidează Reuniunea informală a Miniștrilor Comerțului din țările membre UE

redactia

Specialiști europeni susțin eforturile Regiunii de Vest în dezvoltarea antreprenoriatului

Stefana Muresan

Mobila pictată în Transilvania a ajuns în toată lumea: transformă o casă banală într-un muzeu

Stefana Muresan

Veniturile restaurantelor şi cafenelelor din România vor depăși 5 miliarde de euro până în 2023

Papuc Irina

Leave a Comment