Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”: 100.000 pasageri cu Wizz, pe ruta Cluj – București

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a sărbătorit la doar şase luni de la lansare, 100.000 de pasageri pe ruta sa internă Cluj-Napoca – București Otopeni, potrivit unui comunicat de presă.
Primul zbor dintre cele mai importante oraşe din ţară, Cluj – Napoca și București, a fost operat de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj de către compania aeriană Wizz Air, în luna iulie 2016, cu o frecvență de 6 zboruri pe săptămână, iar odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2016-2017 frecvențele pentru această rută s-au mărit la 10 zboruri pe săptămână.
În prezent de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Wizz Air operează cu 5 aeronave și oferă zboruri pe 31 destinații spre 14 țări. Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, împreună cu deschiderea a patru noi rute interesante către patru ţări – Stockholm (Suedia), Bratislava (Slovacia), Larnaca (Cipru) şi Malta (Republica Malta).
Totodată, în anul 2017 de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, vor fi operate 7 noi destinaţii regulate ajungându-se la un total de 47 zboruri regulate spre 21 țări din Europa și Orientul Mijlociu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cluj: Marty - 500 de salariaţi şi afaceri de 10 milioane de euro

Articolul următor

Camelia Șucu, antreprenor de carieră: Eșecul – o lecție care îți deschide noi căi

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share