Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”: 100.000 pasageri cu Wizz, pe ruta Cluj – București

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a sărbătorit la doar şase luni de la lansare, 100.000 de pasageri pe ruta sa internă Cluj-Napoca – București Otopeni, potrivit unui comunicat de presă.
Primul zbor dintre cele mai importante oraşe din ţară, Cluj – Napoca și București, a fost operat de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj de către compania aeriană Wizz Air, în luna iulie 2016, cu o frecvență de 6 zboruri pe săptămână, iar odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2016-2017 frecvențele pentru această rută s-au mărit la 10 zboruri pe săptămână.
În prezent de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Wizz Air operează cu 5 aeronave și oferă zboruri pe 31 destinații spre 14 țări. Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, împreună cu deschiderea a patru noi rute interesante către patru ţări – Stockholm (Suedia), Bratislava (Slovacia), Larnaca (Cipru) şi Malta (Republica Malta).
Totodată, în anul 2017 de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, vor fi operate 7 noi destinaţii regulate ajungându-se la un total de 47 zboruri regulate spre 21 țări din Europa și Orientul Mijlociu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj: Marty - 500 de salariaţi şi afaceri de 10 milioane de euro

Articolul următor

Camelia Șucu, antreprenor de carieră: Eșecul – o lecție care îți deschide noi căi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share