Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Visma Software se extinde în Sibiu și Timișoara

Visma Software, un dezvoltator norvegian de soluţii software pentru eficientizarea afacerilor, continuă recrutările pe plan local şi vrea să ajungă la 400 de angajaţi până la finalul acestui an. Compania, care are sediul în Sibiu, avea anul trecut un număr de circa 350 de angajaţi în birourile din Sibiu şi din Timişoara, anunță zf.ro.
„În ultimii 4 ani, numărul angajaţilor Visma Software a crescut cu 25- 30% pe an. În 2017 preconizăm o creştere de cel puţin 20%, dar va conta foarte mult şi factorul predictibilitate/ stabilitate legislativă (pe care în momentul actual îl considerăm impredictibil)“, a spus Sorin Rotariu, managing director al Visma Software, potrivit sursei citate.
Visma este principalul dezvoltator al produselor companiei – mamă, care are sediul în Oslo. Anul trecut, în România s-a înfiinţat şi compania Visma Holding, cu sediul tot în Sibiu.
„Holdingul este doar o unitate administrativă pentru o mai clară administrare a tuturor entităţilor Visma în România. În 2017, probabil că vom avea prima achiziţie im¬portantă care va face parte din holding. Şi nu va fi singura.“
În 2016, cifra de afaceri a Visma Software a fost de peste 12 milioane de euro, iar pentru 2017 compania estimează afaceri de 15 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

D'Imago lansează volumul "Capitalism luminat: Eliberarea spiritului eroic al afacerilor"

Articolul următor

Erste Group, cele mai bune rezultate din istorie

Citește si:
Total
0
Share