Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lindab, acoperisuri colorate, la preturi prietenoase

Pentru ca Lindab este deja recunoscut pentru acoperisurile de calitate, gama larga de profile si montajul profesionist, suedezii trec la urmatorul nivel: preturi speciale la acoperisurile din tigla metalica in culori deosebite. In toată luna martie, la Lindab ”ai acoperisuri din tigla metalica in culori speciale la preturi speciale, sa dai si la prieteni”.
Sezonul acesta, Lindab asoretează tabla pentru acoperis cu preturi foarte avantajoase. Astfel, cei interesați pot alege unul dintre tipurile de acoperis enumerate mai jos, completate de sistemul de jgheaburi si burlane asortate si pot cere reprezentantilor de vanzari Lindab cele mai potrivite preturi pentru buzunarul fiecăruia.
Produsele care fac obiectul campanie Lindab sunt:
• Tigla metalica Skane, Prima, SRP Click ND sau SRMax ND – in culorile rosu inchis, maro, caramiziu si silver, toate cu acoperire PE, grosime 0.48 mm.
• Tigla metalica SMART si elemente de tinichigerie in culorile rosu inchis si brun, cu acoperire PE.
• Sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, acoperire HBPE.
• Sistem de jgheaburi si burlane Lindab Craft, acoperire PREM.
• Sistem de jgheaburi si burlane Lindab Magestic.
Cluj Arena, cu fațadă de la Lindab
Lindab se poate lăuda cu lucrări de referintă. Astfel, Lindab Romania a livrat fatada si acoperisul pentru proiectul Cluj Arena, care se remarca printr-un design spectaculos. Urmand directiile creative ale biroului de proiectare Dico si Tiganas, Lindab a livrat tabla faltuita din otel pentru acoperis, tabla perforata din aluminiu pentru fatadele impletite de la peluze si casetele de fatada din aluminiu perforat pentru tribune. Mai mult, compania a asigurat serviciile de consultanta tehnica in identificarea solutiilor optime si asistenta pe santier. Proiectul a fost finalizat la sfarsitul anului 2011, in urma unei investitii de 36 milioane de euro.
Din Suedia, la Florești și Ștefăneștii de Jos
In 1956, fondatorii Lindab au deschis un mic atelier de feronerie in Lidhult, Suedia. Dupa un timp, afacerea s-a mutat la Bĺstad, in Peninsula Bjäre din sudul Suediei, iar Lindab s-a inregistrat ca si companie in 1959. De atunci, Lindab s-a extins in lumea intreaga, iar astazi este reprezentata in mai mult de 125 de locatii din 31 de tari. In 1984, Lindab a fost introdusa pe lista “OTC” a bursei de la Stockholm, iar in 1992 la Bursa de schimb din Copenhaga. In 2001, Lindab isi schimba conducerea, fiind preluata de consortiul de proprietari format din Ratos AB, Skandia Liv si fondul de investitii Sjätte AP. Numele companiei a devenit in mai 2006, Lindab International AB. Tot in 2006, pe 1 Decembrie, Lindab a revenit la Bursa de schimb din Stockholm, devenind o companie listata.
Lindab are o unitate de producţie la Floreşti, în judeţul Cluj și una la Ştefăneştii de Jos, în judeţul Ilfov.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Accenture inovează testarea motocicletelor Ducati Corse, prin tehnologia Machine Learning

Articolul următor

Americanii de la Emerson continuă investițiile în Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share