Cluj Finante-banci

Implicații IT în managementul resurselor umane

Românii cu studii superioare găsesc necesar ca jobul să le stimuleze abilitățile și să le ofere posibilitatea de a avansa rapid în cadrul companiei. Într-o oarecare măsură, tehnologia și automatizarea proceselor sprijină această dorință tot mai frecventă în rândul angajaților. Pe de altă parte, pentru angajații cu studii medii, salariul primează. La alegerea angajatorului, pe lângă salariu şi pachetul de beneficii (86%) sau responsabilităţile şi activitatea de zi cu zi (84%), flexibilitatea companiei şi programul de lucru sunt de asemenea prioritare.
România este cunoscută pentru industria IT din ce în ce mai dezvoltată, iar Clujul este al doilea HUB ca importanță în acest sector. Zeci de companii înființate, sedii noi construite dar și oameni care și-au schimbat domeniul de activitate – asta a generat noul val al tehnologiei. Discutăm în acest context de generația digital pentru care să fii în pas cu tehnologia este un must have, să activezi în IT este o oportunitate și să avansezi de la o poziție la alta în timp relativ scurt este un proces firesc.
“Noile generații de angajați sunt motivate de posibilitatea de a se implica activ în viața unei organizații, dar, în același timp sunt și foarte puțin legate de un anumit job. Posibilitatea de a utiliza tehnologia precum, de a o înțelege și a o utiliza la maximum, le dă încredere să își găsească un job mai interesant și mai bine plătit”, este de părere Doru Dima, Cofondator și Chief Product Officer, Great People Inside.
Automatizarea proceselor – adaptare rapidă și riscuri
„Capacitatea noilor generații de a utiliza tehnologia de ultimă generație precum și îngustarea din ce în ce mai evidentă a specializărilor prin automatizarea multor procese, îi fac pe aceștia să se integreze rapid într-o organizație dar, pe de altă parte, aceștia își pierd repede interesul și schimbă des job-ul”, spunea pentru o revistă de specialitate Doru Dima, Cofondator și Chief Product Officer, Great People Inside.
Doru Dima
Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul HR, Doru Dima este antreprenor și manager de succes, implementează și coordonează proiecte naţionale și internaţionale de anvergură. Doru este autorul unor cărţi de referinţă în domeniul de business, printre care „40 de strategii pentru succesul în afaceri”, „Dicţionar General de Afaceri”, „Managementul resurselor umane”, dar a redactat şi la numeroase cursuri şi articole ştiinţifice.
Doru Dima va aduce în cadrul HR Summit Cluj-Napoca informații valoroase din zona de management, pe care le va corela cu situații reale, întâlnite în viața de zi cu zi.
Eficientizarea proceselor de HR – beneficiu pentru întreaga companie
“Când procesele de HR sunt eficientizate şi integrate nu au de câştigat doar cei din departamentul de HR, ci întreaga companie: salariaţii care urmează fluxuri simple, managerii care sunt degrevaţi de responsabilităţi administrative, compania care investeşte tot acest timp câştigat în dezvoltarea resurselor şi în core business”, declară Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.
Victor Dragomirescu
Victor Dragomirescu are 20 de ani de experienţă în IT şi 15 ani de antreprenoriat. Pasionat de matematică şi computere, în 2015 Victor a absolvit un master în Business Administration. Atras de strategiile de business, planificare şi dezvoltarea produselor, în 2001 a fondat compania Romanian Software, compania de top din domeniul HR cu peste 400 de clienţi.
Despre cum domeniul IT conecteză oamenii, cea mai important resursă a unei companii și despre rolul pe care îl are tehnologia în eficientizarea proceselor, va discuta Victor Dragomirescu, împreună cu specialiștii HR din zona Transilvaniei, la HR Summit Cluj.
Difficult times? SuperHeRoes are here!
Agenda Conferinței de Resurse Umane include tematici care vizează HR-ul, prin raportare la: management, legal, soluții software, motivarea angajaților sau soft skills. Aceasta poate fi consultată aici: www.cluj.hrsummit.ro.
Conferința HR Summit se află la a XII – a ediție la nivel național și are loc în 29 și 30 martie, la Impact Hub Cluj-Napoca. Conferința este susținută de: Great People Inside, Popovici Nițu Stoica și Asociații, Siveco România, Nestlers Group, Noerr, Black Card Events, Hart Consulting, Psychometric Systems, Romanian Software, Chich Ville, Euro GSM, Edenred, GentLab, Kommio, Autoworld.

Related posts

Canadienii de la Bombardier, cifră de afaceri de peste 17 mil. euro, în creștere cu 27%

Stefana Muresan

2017, cel mai bun an ca producţie pentru producătorul de prefabri­c­ate ASA CONS din Turda

Stefana Muresan

Cluj: Multinaţională angajează IT-şti cu salarii de 10.000 de dolari

Stefana Muresan

Un an de la listare pe NYSE pentru Endava, capitalizare aproape dublă

Ligia Voro

Oameni de afaceri chinezi, cu ochii pe oportunitățile de afaceri din Cluj

Stefana Muresan

Cum arată în interior trenul direct Cluj – Viena

redactia

Turiștii străini ocolesc Transilvania

Nora Dumitrescu

Urbano Parks – a strategic project for the local community

Ionut Oprea

Clujul este pe primul loc în țară la absorbția fondurilor europene, devenind astfel și județul cu cel mai mare buget din România. Bătălia pentru acești bani și eforturile depuse.

Nicolae Pop

„The Future of Marketing” la Cluj-Napoca

Ionut Oprea

BT Capital Partners, consultanța exclusivă în tranzacția dintre IT Six Global și gigantul mondial QuEST Global Services

Stefana Muresan

Leader Team Broker și CFC lansează prima poliță de asigurare pentru IT&C care include amenzi GDPR

Ligia Voro

Instant Factoring: Volumul solicitărilor de finanțare a crescut de cinci ori S1 2019

Ligia Voro

EnergoBit, nouă injecție de capital

Ligia Voro

NTT DATA Romania: Ce se întâmplă cu industria Automotive?

Ligia Voro

Soluții inovative pentru industria laptelui și a cărnii prezentate de firmele clujene la Expo-Conferința Meat.Milk

Stefana Muresan

Două străzi din Cluj-Napoca, transformate cu 10 mil. euro, bani europeni

Stefana Muresan

Cel mai mare fond din lume, deţinut de un stat, a devenit acţionar la Digi şi Compa

Stefana Muresan

Iulius Mall introduce taxa de parcare la Cluj

Nora Dumitrescu

Spitalele regionale, construite cu bani europeni

redactia

Primii speakeri la ArchiTECHture Conference&Expo 2017

Stefana Muresan

Mergeți la Cluj, recomandă jurnaliștii de la CNN

Ligia Voro

Clusterele Transilvaniei pregătesc viitoarele abilități pentru industrie

Nora Dumitrescu

Univers T a deschis Casa Călățele în Apuseni

Stefana Muresan

Leave a Comment