Brașov Real Estate

Brașov: Sunnyville (Wallberg Properties), vânzări record în trei luni

Cartierul rezidențial Sunnyville a avut de câștigat de pe urma știrilor că zona Răcădău din Brașov este printre cele mai sigure din țară. „Această ştire a avut ca efect imediat creşterea solicitărilor de apartamente noi, în special în Răcădău, desemnat acum oficial ca fiind cel mai sigur cartier al Braşovului”, spun reprezentanții dezvoltatorului într-un comunicat de presă.
„În cele aproape trei luni care au trecut de la lansarea proiectului nostru, acesta este vândut în proporţie de peste 30%. În acest ritm vom vinde cu siguranţă mai mult de jumătate din apartamente până la sărbătorile de Paşte. Clienţii au încredere în experienţa Wallberg Properties demonstrată în cei peste 13 ani de dezvoltări imobiliare, sunt încântaţi de calitatea construcţiei, de raportul excelent calitate/preţ, precum şi de faptul că vor face parte dintr-o comunitate premium”, declară Romina Dovleac, CMO Sunnyville Braşov.
sunny 2
Aceasta spune că dezvolatorului complexului rezidențial s-a gândit foarte atent la detaliile de execuție ale locuințelor, oferind un plus de confort termic și fonic, în același timp pereții exteriori având o grosime de peste jumătate de metru pentru o izolare termică mai bună.
„Braşovenii sunt din ce în ce mai atenţi la calitatea locuirii şi încep să conştientizeze tot mai mult partea investiţională, faptul că, oricare ar fi scopul prezent al achiziţiei unui apartament, acesta este inevitabil o investiţie de viitor, de care vor beneficia ei sau urmaşii lor. Valoarea zonei şi valoarea proiectului sunt cele două componente care contează pentru o investiţie bună.”, a mai precizat Romina Dovleac.
Complexul rezidenţial Sunnyville va avea o valoare de 21,3 milioane de euro. Complexul va fi construit în locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Muncii, proiectul urmând a fi dezvoltat în 4 etape, în perioada 2016 – 2020, în funcţie de ritmul de absorbţie al pieţei. Sunnyville Braşov este amplasat pe un teren în suprafaţă de 8800 de metri pătraţi, este format din 4 clădiri cu un număr total de 340 de apartamente. Primele 83 de apartamente vor fi livrate la cheie la finalul acestui an.
Cine este Wallberg, dezvoltatorul proiectului?
”Wallberg Properties inseamna excelenta in dezvoltari imobiliare. Cu peste 10 ani de experienta in dezvoltari rezidentiale pe segmentul Premium, in Arad, Brasov sau Cluj Napoca, filosofia Wallberg de astazi este de a duce la un alt nivel standardele de locuire existente pe piata. La Arad, grupul construieste Arad Plaza, un proiect inovativ care reprezinta o premiera pe piata din Romania, cu peste 1400 mp de gradini suspendate intr-o cladire rezidentiala cu design organic, inspirat din arhitectura nordica. De asemenea, tot in Arad, grupul a inceput constructia la proiectul Bourgeois Residence, un concept inovativ deosebit, o reinterpretare arhitectonica Art-Nouveau, o adevarata casa burgheza moderna. Astazi, la Brasov, Sunnyville Residence este urmatorul proiect. Un proiect de suflet, construit cu grija pentru client si fara compromisuri”, potrivit informațiilor oferite de site-ul oficial Sunnyville.
Sursa foto: sunnyville.ro

Related posts

SB | Un adevăr cu ochii deschişi

Transilvania Business

Evoluția industriei locale a serviciilor de afaceri în era post Covid

Papuc Irina

Brașov: Coresi Shopping Resort, 25.000 de vizitatori pe zi în 2016

Stefana Muresan

CTP wins ‘Best Warehouse Development and Developer’ and ‘Best Leadership’ awards in 2017

Ionut Oprea

Top managementul Draxlmaier s-a întâlnit cu ambasadorul Germaniei

Nora Dumitrescu

Premiile Forbes Best Office Buildings

Maramureșul începe să cumpere clădiri monument istoric

Nora Dumitrescu

A fost demolată fabrica Mobam

Nora Dumitrescu

Urbanism pe internet la Cluj. Dispar ședințele fizice?

Nora Dumitrescu

Hungary at MIPIM 2018, projects and investments

Ionut Oprea

Gama CAPAROL – Soluții și sisteme inovative pentru dezvoltări imobiliare de anvergură

Ligia Voro

P3 continues P3 Bucharest park expansion, raising first column of first new warehouse of 2017.

Ionut Oprea

CBRE: Stocul industrial a depășit pragul de 4 milioane mp

Ligia Voro

Brașov: Un leu din trei, în investiții în perioada 2018-2020

redactia

Colliers administrează birourile The Office din Cluj-Napoca

Ligia Voro

Altex se extinde in P3 Bucharest

Ionut Oprea

77% din spațiile moderne de birouri din București sunt lângă stații de metrou

Ligia Voro

Nordis: Ce apartamente premium se închiriază cel mai repede în 2017

Stefana Muresan

Ofertă de 11,6 milioane de euro: Electroprecizia AG Săcele și Electrogrup au câștigat licitația pentru lucrări la viitorul Aeroport Brașov

Papuc Irina

Accenture, noi orizonturi la Iasi

Transilvania Business

Cluj Business Campus: pregătiri pentru întoarcerea companiilor la birou

redactia

Turda Funshop Park

Ionut Oprea

RATBV SA, contract cu ICCO Energ

Stefana Muresan

COVID-19: Opera Brașov trece de la costumele de scenă, la producția de combinezoane de protecție

Papuc Irina

Leave a Comment