Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Sunnyville (Wallberg Properties), vânzări record în trei luni

Cartierul rezidențial Sunnyville a avut de câștigat de pe urma știrilor că zona Răcădău din Brașov este printre cele mai sigure din țară. „Această ştire a avut ca efect imediat creşterea solicitărilor de apartamente noi, în special în Răcădău, desemnat acum oficial ca fiind cel mai sigur cartier al Braşovului”, spun reprezentanții dezvoltatorului într-un comunicat de presă.
„În cele aproape trei luni care au trecut de la lansarea proiectului nostru, acesta este vândut în proporţie de peste 30%. În acest ritm vom vinde cu siguranţă mai mult de jumătate din apartamente până la sărbătorile de Paşte. Clienţii au încredere în experienţa Wallberg Properties demonstrată în cei peste 13 ani de dezvoltări imobiliare, sunt încântaţi de calitatea construcţiei, de raportul excelent calitate/preţ, precum şi de faptul că vor face parte dintr-o comunitate premium”, declară Romina Dovleac, CMO Sunnyville Braşov.
sunny 2
Aceasta spune că dezvolatorului complexului rezidențial s-a gândit foarte atent la detaliile de execuție ale locuințelor, oferind un plus de confort termic și fonic, în același timp pereții exteriori având o grosime de peste jumătate de metru pentru o izolare termică mai bună.
„Braşovenii sunt din ce în ce mai atenţi la calitatea locuirii şi încep să conştientizeze tot mai mult partea investiţională, faptul că, oricare ar fi scopul prezent al achiziţiei unui apartament, acesta este inevitabil o investiţie de viitor, de care vor beneficia ei sau urmaşii lor. Valoarea zonei şi valoarea proiectului sunt cele două componente care contează pentru o investiţie bună.”, a mai precizat Romina Dovleac.
Complexul rezidenţial Sunnyville va avea o valoare de 21,3 milioane de euro. Complexul va fi construit în locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Muncii, proiectul urmând a fi dezvoltat în 4 etape, în perioada 2016 – 2020, în funcţie de ritmul de absorbţie al pieţei. Sunnyville Braşov este amplasat pe un teren în suprafaţă de 8800 de metri pătraţi, este format din 4 clădiri cu un număr total de 340 de apartamente. Primele 83 de apartamente vor fi livrate la cheie la finalul acestui an.
Cine este Wallberg, dezvoltatorul proiectului?
”Wallberg Properties inseamna excelenta in dezvoltari imobiliare. Cu peste 10 ani de experienta in dezvoltari rezidentiale pe segmentul Premium, in Arad, Brasov sau Cluj Napoca, filosofia Wallberg de astazi este de a duce la un alt nivel standardele de locuire existente pe piata. La Arad, grupul construieste Arad Plaza, un proiect inovativ care reprezinta o premiera pe piata din Romania, cu peste 1400 mp de gradini suspendate intr-o cladire rezidentiala cu design organic, inspirat din arhitectura nordica. De asemenea, tot in Arad, grupul a inceput constructia la proiectul Bourgeois Residence, un concept inovativ deosebit, o reinterpretare arhitectonica Art-Nouveau, o adevarata casa burgheza moderna. Astazi, la Brasov, Sunnyville Residence este urmatorul proiect. Un proiect de suflet, construit cu grija pentru client si fara compromisuri”, potrivit informațiilor oferite de site-ul oficial Sunnyville.
Sursa foto: sunnyville.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Implicații IT în managementul resurselor umane

Articolul următor
AFIR

AFIR: 740 de proiecte, în valoare de peste 330 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share