Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IRUM din Reghin, vânzări în creştere cu 15% în 2016

Producătorul de utilaje agricole şi fores¬tiere IRUM din Reghin, controlat de familia Ol¬tean, a anunţat pentru anul trecut o creştere de 15% a businessului faţă de 2015, când compania a ra¬portat o cifră de afaceri de 68,2 mil. lei (15,4 mil. euro), potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Pentru anul în curs, compania mizează pe o creş¬tere a afacerilor faţă de anul 2016.
IRUM produce la Re¬ghin tractoare şi utilaje TAF (Tractoare Articulate Fores¬tiere), utilaje agricole, în¬căr¬că-toare, transportoare, echi¬pa¬mente pentru între¬ţinerea drumurilor fo¬restiere, însă fa¬brică şi piesele aferente acestora. Dacă în prezent, capa¬citatea anuală de pro¬ducţie a fabricii IRUM de la Reghin este de 250 de tractoare forestiere, 500 de tractoare agricole şi 1.200 de tone de piese turnate, compania are în plan pentru 2017 o creştere cu 15% a producţiei, faţă de anul trecut.
Despre IRUM
Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.
”Astăzi, după 60 de ani, avem peste 400 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai”, arată pagina oficială a companiei.
Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondială. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.
”Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înaninte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt de producție proprie, potrivit irum.ro.
Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Utilaj - excavator, buldozer, secerătoare şi tractor, realizat şi testat de RAAL

Articolul următor

Bistrița: Eurocompozite, muncitori din Sri Lanka

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share