Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Utilaj – excavator, buldozer, secerătoare şi tractor, realizat şi testat de RAAL

Un echipament ideal pentru administraţii locale, ce poate fi folosit la amenajarea teritoriului, infrastructură urbană şi întreţinerea drumurilor inclusiv în timpul iernii, în silvicultură şi alte lucrări a fost construit de RAAL în colaborare cu Diverto (Olanda) şi Nicmar Danci – Bistriţa.
Potrivit paginii oficiale a companiei, zilele acestea, RAAL a început să testeze primul echipament multifuncţional QS 100 Diverto realizat. Acesta poate funcționa ca un excavator, buldozer, secerătoare şi tractor. Vehiculul poate circula pe drum la viteze de până la 40 km/h și poate fi acționat prin telecomandă din afara cabinei, potrivit TimpOnline.ro.
Potrivit proiectanţilor, Diverto QS 100 este în acelaşi timp tractor cu remorcă, omologat pe teren accidentat având: 360 de grade excavator rotativ, 360 grade pentru încărcător rotativ, 360 grade de rotație pentru braţul secerătoarei mai mare decât media pe nivel care este de 90%.
Este proiectat cu un confort excepțional pentru operator, cu un grad ridicat de vizibilitate și de siguranță. Două funcții pot fi utilizate simultan, de asemenea poate fi controlat de la distanță. Un total de 200 de scule / echipamente pot fi conectate, făcându-l cel mai versatil instrument de pe piață astăzi.
QS 100 abilitează operatorul și dă libertatea de a lucra cu o flexibilitate excepțională pentru numărul maxim de ore. Poate fi utilizat tot timpul anului. Există şi un scaun de pasager pentru operațiuni de echipă de două persoane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Secom, investiție de 40.000 de euro într-un magazin la Cluj Napoca

Articolul următor

IRUM din Reghin, vânzări în creştere cu 15% în 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Semințe cu suflet dăruite la Zalău

O inițiativă de solidarizare a celor pasionați de grădinărit, intitulată  Semințe cu suflet se apropie de zece ani…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share