Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Secom, investiție de 40.000 de euro într-un magazin la Cluj Napoca

Importatorul de suplimente alimentare Secom a investit 40.000 de euro într-un nou magazin în Cluj-Napoca, pe strada Regele Ferdinand, în apropierea centrului comercial Central, ajungând la o reţea de 12 unităţi la nivel naţional. În prezent, reţeaua de retail Secom are unităţi în Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.
”Creşterea interacţiunii cu brandul Secom şi produsele noastre este un obiectiv pe care ne-am propus să-l transpunem în practică şi prin extinderea reţelei proprii de magazine. Investiţia în magazinul Secom Cluj-Napoca a fost 40.000 de euro şi face parte din strategia de extindere naţională a companiei”, a spus Lucia Costea, managing partner Secom, potrivit zf.ro.
Portofoliul Secom cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, care acoperă toate ariile terapeutice, precum şi o linie specială de produse naturale pentru frumuseţe. Secom este şi importatorul exclusiv în România al produselor ChildLife, gamă de suplimente alimentare naturale pentru copii.
LRY_2838
Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Secom sunt: Alive, Super Enzyme, Neuro Optimizer, SystemWell, Uro-Care with Cran-Actin, MSM 750mg şi produsele din gama ChildLife Essentials. Produsele Secom sunt disponibile în peste 8.000 de farmacii şi magazine cu profil naturist la nivel naţional, precum şi în cele 12 magazine deţinute de companie.
Afaceri de peste 16 mil. euro în 2016
Secom a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 16,3 milioane de euro, în creştere cu 33% faţă de 2015, când afacerile Secom se situau la 12,2 milioane de euro. Pentru acest an compania estimează o creştere cu 26% a cifrei de afaceri faţă de 2016.
Bazele Secom au fost puse în anul 1991, iar după ce a trecut prin mai multe etape, în care a fost magazin naturist, apoi un mini-centru de consultanţă de profil, în 2004 compania a început să ia forma de astăzi, importând primele suplimente alimentare naturale din SUA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

APIA a demarat plata subvențiilor în sectorul zootehnic

Articolul următor

Utilaj - excavator, buldozer, secerătoare şi tractor, realizat şi testat de RAAL

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share