Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sebeș: Oprean, cifră de afaceri de 64,2 milioane de lei

Compania de transporturi de mărfuri Oprean din Sebeş (judeţul Alba), deţinută de antreprenorul Ioan Oprean, şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 7%, ajungând la circa 64,2 milioane de lei.
Compania Oprean are în portofoliu peste 200 de clienţi şi este specializată în transportul de haine pe umeraşe pen¬tru clienţi precum Tesco, Benetton, dar şi de alimente pen¬tru Transavia.
„Cel mai mult am trans¬portat mar¬fă spre şi din¬spre Anglia, Ger¬mania, Belgia şi Olan¬da. Din Ro¬mânia ple-căm cu haine pro¬duse în fa¬bricile locale, iar din străină¬tate aducem în ţară materia primă pentru haine, dar şi fructe“, a spus pentru ZF Laurenţiu Trif, directorul executiv al com¬pa¬niei Oprean, care face transport cu o flotă de 190 de ca¬mioa¬ne. Anul tre¬cut, Trif anunţa că firma are în plan noi in¬ves¬tiţii în dez¬voltarea flotei auto, respectiv achiziţia a 20 de camioane.
„A devenit o decizie grea să achiziţionăm camioane pen¬tru că nu ne bazăm pe oameni. Încă nu am comandat 20 de camioane, avem nevoie şi de şoferi. Găsim un şofer într-o lună, două. Sunt firme străine care au început să recruteze şoferi pentru comunitate“, a spus el.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asahi poate cumpăra Ursus, Timișoreana, Ciucaș

Articolul următor

Alba Iulia: Apulum, peste 1.500 de angajaţi şi locuri de muncă disponibile

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share