Cluj Eveniment

Motivul pentru care 500 de femei își dau întâlnire în luna martie la Cluj

Peste 500 de femei lider cu cariere impresionante şi experienţe de viaţă demne de scenarii de Hollywood participă la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman, unde vor lua parte la workshopuri, dezbateri și prezentări despre antreprenoriat, leadership, educaţie sau tehnologie.
Femeile din România, dar şi din străinătate, se întâlnesc săptămâna viitoare la Cluj-Napoca, între 14 și 15 martie, pentru a-şi expune poveştile de viaţă şi a dezbate ce înseamnă să ai succes în carieră. De la sportive care au adus cinste României precum Gabriela Szabó sau Ana-Maria Brânză, până la femei de afaceri precum Măriuca Talpeș sau Camelia Şucu, fiecare speaker va susţine prezentări din domeniul său de activitate, tema principală a conferinţei fiind „Educaţia, puterea de a schimba lumea”.
The Woman, răspunsul unei nevoi
Organizatorii Conferinţei de Leadership The Woman, reprezentanţii Libero Events, susţin că încearcă în acest fel să ajute societatea să înţeleagă faptul că educaţia joacă un rol crucial în dezvoltarea noilor generaţii.
Stela Toderascu speaker The Woman 2017
„Reuşim de şase ani de zile să reunim femei de referință în domeniile lor de activitate care şi-au dovedit cunoştinţele în ani de muncă. Ne bucurăm că femeile care şi-au clădit un renume înţeleg nevoia de implicare şi doresc să dezbată teme care afectează sociatetea în care trăim. Anul acesta tema principală este educaţia. Am observat din datele furnizate de Uniunea Europeană că foarte mulţi tineri nu au parte de educaţie şi nici nu sunt angajaţi, iar acest lucru este foarte grav”, au declarat organizatorii Conferinţei de Leadership Feminin The Woman.
Cine va participa la Conferința de Leadership Feminin The Woman?
Karina Ochis speaker The Woman 2017
De la femei de afaceri, jurnaliști, cercetători, arhitecți sau profesioniști în comunicare, speakerii prezenţi la conferinţă vor susține timp de două zile prezentări, workshopuri și dezbateri la Grand Hotel Italia*****. Prima zi a evenimentului va include workshopuri axate pe leadership, tehnologie, comunicare precum: Ce trebuie să ştii înainte să începi o afacere, Creier, tehnologie şi educaţie: ce trebuie să ştie oamenii de afaceri de azi? sau Procesul creativ din educație susținute de speakeri de renume precum: Monica Eugeniu (Managing Partner, learning about), Dania Selaru (Sales and Digital Transformation Adviser), Alexandra Crăciun (Communication Consultant), Mădălina Bălan (Managing Partner Hart Consulting) sau Olimpia Mesa (Fondator Book to Courses Online School and Instructional Design).
M-âriuca Talpe+Ö speaker The Woman 2017
Printre cele mai faimoase femei care vor lua cuvântul în cadrul conferinţei din 15 martie se numără Măriuca Talpeș (Co-fondator Softwin și Bitdefender & CEO Intuitext), Cristina Mureșan & Theodora Cleja (studente Y13 la Transylvania College), Gabriela Szabó (CSR&Public Affairs Adecco), Ana-Maria Brânză (Cea mai bună spadasină din lume), Sînziana Maioreanu (CEO Aegon), Mihaela Călușer (General Manager Wens Travel), Stela Toderașcu (Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania&Moldova), Karina Ochiș (KO by Karina Ochiș), dar și speakeri internaționali precum Ella Bjorns (Educator&Speaker), Eleanor Tabi Haller-Jordan (Președinte&CEO The Paradigm Forum), Ludwik Sobolewski (CEO Bursa de Valori) sau Melissa Sterry (Fondator Bionic City).
Gabriela Szabo speaker The Woman 2017
Gala Premiilor The Woman pentru femeile lider
Finalul celor două zile de prezentări, dezbateri și workshopuri se va încheia grandios cu Gala Premiilor, care va fi prezentată de Raluca Anton (Managing Partner la PsyLife Clinic) și Dodo Mesaroș (a cărui voce clujenii o cunosc de la radio). Gala Premiilor The Woman are ca scop recunoașterea și promovarea femeilor implicate în acțiuni care ajută comunitatea și care au reușit să inspire și să își atingă obiectivele profesionale. „Premiile The Woman sunt acordate în baza cercetărilor realizate, iar printre criteriile de selecție enumerăm activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obținute”, au precizat organizatorii.
Conferinţa de Leadership The Woman va fi moderată de Dragoș Bucurenci, Communication Strategist&Public Speaking Coach la Khastalia Consulting. Începând din 2012, evenimentul se bucură de un real succes și a trecut testul timpului prin ediții cu o amploare tot mai mare de la an la an. Conferinţa are loc în perioada 14 – 15 martie, la Grand Hotel Italia*****, în Cluj-Napoca. În acest an, The Woman cuprinde două proiecte noi: revista digitală The Woman.ro și platforma de mentorat Womentors.ro.

Related posts

Strălucire vieneză, artiști de top și invitație la dans la Balul Operei 2019

Stefana Muresan

Techsylvania 2017 – casual smart for the tech culture in Ro

Stefana Muresan

Poneii reiau spectacolul ecvestru la Karpatia Pony Show 2018, ediția a II-a

Stefana Muresan

Cluj: Plan de amenajare a teritoriului cu sprijin acordat de Banca Mondială

Stefana Muresan

Tax & Finance Forum, în premieră la Sibiu

Papuc Irina

NTT Data Romania a închiriat 2.800 mp în Openville Timișoara

Nicolae Pop

IMWorld inaugureaza o noua scena: Security Stage

Nicolae Pop

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

IMWorld către startup-uri: Let’s make a deal!

Stefana Muresan

Vânzările Eximtur au depăşit 55 de milioane de euro în 2017

Stefana Muresan

Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, afaceri de 25 mil. euro în 2018, plus 28%

Stefana Muresan

Criza din piața muncii, resimțită din ce în ce mai puternic în Moldova. Discutăm despre soluții la Business Focus Iași 2019

Stefana Muresan

Clujul, premiat pentru autobuzele electrice

Nora Dumitrescu

Conferinta Internationala de Business Diplomacy

Ionut Oprea

Banca Transilvania: „Planul nostru este o colaborare pe mai mulţi ani cu Simona Halep şi, deşi încă este devreme, vom atinge mai mulţi piloni strategici pentru dezvoltarea României”

redactia

Faurecia caută 200 de oameni pentru fabrica de lângă Sibiu

Stefana Muresan

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca: experții români analizează modificările și tendințele în domeniul fiscal

Stefana Muresan

Wienerberger va menține activitatea de producție în Ardeal

Nora Dumitrescu

Trei Capitale Europene ale Culturii se reunesc în cadrul VINVEST 2019

redactia

Economiștii de la Babeș-Bolyai au luat două premii AFER

Nora Dumitrescu

Business (r)Evolution a debutat la Iasi

Ionut Oprea

Progres în zona localităţii unde Autostrada Transilvania trece de două ori Mureșul; constructor – Astaldi

Stefana Muresan

România, motor de creștere în 2019 pentru WDP

Ligia Voro

Leave a Comment