Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

QUIN ROMANIA, un producător important în domeniul automotive

QUIN ROMANIA produce, la Ghimbav, componente de interior pentru autovehicule – volane, ornamente de uși și de bord pentru clienți precum Mercedes, Volkswagen, BMW, Audi sau Rolls Royce.
Capture 6
Quin a intrat în România în septembrie 2003, funcționând într-un spațiu închiriat în orașul Brașov, iar, în 2004, compania avea deja 280 de angajați. În condițiile în care comenzile erau în creștere continuă, clienții fiind mulțumiți de calitatea produselor, Quin a cumpărat o suprafață de teren de 32.400 de metri pătrați în Ghimbav unde a dezvoltat o fabrică în care avea să se mute în 2008. În timp au mai fost cumpărate alte 5,6 hectare de teren, acum suprafața deținută fiind de aproape 9 hectare pe care compania s-a dezvoltat și se dezvoltă în continuare.
Angajații Quin Romania beneficiază de traininguri și specializări, fie externe, fie la locul de muncă, perfecționarea profesională a angajaților fiind o prioritate. Se investește din ce în ce mai mult în pregătirea și dezvoltarea personalului, societatea colaborând cu diverse facultăți și licee din Brașov, pentru stagii de practică, dar și pentru diverse alte proiecte, din dorința de a se face cunoscută și de a trezi interesul tinerilor pentru industria automotive.
Astăzi, fabrica din România este cea mai mare a grupului Quin, cu un număr de 1.440 de salariați. Compania face angajări, estimând că, la finalul anului 2017 – începutul lui 2018, să ajungă la 2.000 de angajați. Aceasta și pentru că, în momentul de față, este în curs de finalizare o hală de producție unde, începând din 2017, se vor produce componente pentru Volkswagen, Audi, precum și pentru noul client Opel.

quin imagebilder relaunch www 2010
quin imagebilder relaunch www 2010
În 2017, compania va construi o noua hală de producție în suprafață de aproximativ 7.000 mp în care urmează să fie dezvoltate proiecte de producție pentru BMW.
La sediul central din Germania al grupului lucrează 180 de angajați, care asigură activități de cercetare-dezvoltare, activități administrative, de vânzări și relații cu clienții. Quin Polonia are 300 de angajați, iar Quin China – 158 de angajați. Anul acesta, în luna august, a fost inaugurată o fabrică în Mexic, iar numărul angajaților de acolo va fi unul comparativ cu cel de la Ghimbav, având în vedere că suprafața deținută este de 55.000 de metri pătrați.
În urma investițiilor care s-au realizat în anul 2016 și a proiectelor care vor intra în producția de serie în perioada următoare, 2017 se anunță a fi un an de boom pentru Quin, cu o cifră de afaceri previzionată de 130 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fazakas Miklós, exemplu pentru legumicultorii mureşeni

Articolul următor

Stabilus România, în liga premier a industriei auto

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share