Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Auchan, venituri de 52,8 miliarde euro, în creștere cu 0,7%, anul trecut

Veniturile totale ale grupului francez Auchan Holding, care deține în România hipermarketurile Auchan și divizia imobiliară Immochan, au ajuns în 2016 la 52,8 miliarde de euro, în creștere cu 0,7% față de anul anterior, în timp ce profitul net a ajuns la 824 de milioane de euro, în creștere cu 18,2%, a anunțat vineri compania.
Profitul înainte de deducerea dobânzilor, taxelor, deprecierii și amortizării (EBITDA), a ajuns la 2,6 miliarde de euro, în creștere cu 2,1%, în timp ce profitul operațional a ajuns la 1,159 de miliarde de euro, în creștere cu 1,3%. Totodată, profitul net a crescut cu 18,2% în 2016, ajungând la 824 de milioane de euro, scrie News.ro.
2016 a fost un an de reorganizare pentru companiile din cadrul Auchan Holding, cu o expansiune a retelei de magazine la nivel mondial. Grupul a deschis 126 de puncte de vânzare, din care 53 de hipermarketuri, în principal, în China, Rusia și Franța.
Performanțele înregistrat în Ungaria, Polonia, Ucraina și în special în România arată că fostele hipermarketuri Real din această regiune au fost integrate cu succes.
Auchan a ajuns la 3.799 de puncte de vânzare în 17 țări. În România, grupul are 33 de hipermarketuri și o divizie de vânzări online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dan Minulescu preia controlul La Lorraine România

Articolul următor

Real, hypermarket cu produse româneşti

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share