Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bosch, 100 locuri de muncă la Blaj

Producătorul de componente auto Bosch Rexroth, subsidiara locală a grupului german Bosch cu vânzări globale de aproximativ 73 mld. euro, are disponibile aproximativ 100 de locuri de muncă în centrul de producţie de la Blaj, judeţul Alba, cele mai multe joburi fiind pentru ingineri mecanici (36), ingineri electromecanici (15), ingineri automatişti (10), dar şi pentru electricieni, analişti calitate sau maiştri, potrivit Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba, potrivit zf.ro.
Germanii deţin pe piaţa locală unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate în Blaj şi Cluj, o unitate de pro¬ducţie de tehnică liniară în Blaj, un centru de cercetare-dez¬voltare la Cluj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.
În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi ener¬gie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul la Bucureşti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Summit-ul HR-ilor la Cluj-Napoca, eveniment de referință în industria resurselor umane

Articolul următor

Astra Vagoane Călători, nou contract cu cehii și țintește Indonezia

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share