Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Undă verde pentru lucrările la autostrada Lugoj – Deva, Lotul 4

Ministerul Transporturilor (MT) a emis Autorizația de construire pentru Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, la aproape un an și cinci luni de la suspendarea lucrărilor.
Lotul 4 are o lungime de 22 kilometri, iar traseul său traversează teritoriile administrative ale comunelor hunedorene Gurasada, Ilia, Brănișca și Șoimuș.
„Lucrările autorizate cuprind și lucrările executate în anul 2015 fără autorizație de construire care (…) au fost expertizate și declarate conforme cu proiectul tehnic (…). În prezent, Lotul 4 este realizat în proporție de 48 %, fiind efectuate o parte din lucrările drum, de artă și de consolidare. După ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va transmite antreprenorului Ordinul de începere a lucrărilor, acestea vor fi continuate într-un mod susținut”, au anunțat reprezentanții MT.
Autorizația de construire include și realizarea unui nod rutier la Șoimuș și a unui centru de întreținere, iar tronsonul de autostradă se va conecta cu Lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva, în zona nodului rutier Ilia, și cu autostrada Deva – Sibiu, în zona nodului rutier Șoimuș.
Valoarea contractului pentru Lotul 4 – Ilia – Șoimuș este 419,4 milioane lei, constructorul fiind asocierea JV SPEDITION UMB SRL / TEHNOSTRADE SRL.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astra Vagoane Călători, nou contract cu cehii și țintește Indonezia

Articolul următor

Timişul, patria culturilor bio a investitorilor italieni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share