Cluj Real Estate Ultimele stiri

Investitie noua pentru ANTARES

O nouă colecție de scaune ergonomice va fi produsă în cea mai nouă fabrică ANTARES de la Remetea. Investiția se ridică la aproximativ 1 milion de Euro.

Numărul celor așezați confortabil la birou va putea crește semnificativ odată cu deschiderea noii fabrici de scaune ergonomice din România. Investiția de aproximativ 1 milion de Euro va aduce în jur de 25 de locuri de muncă în comuna Remetea, județul Harghita.

După aproape 20 de ani pe piața din România, grupul Antares își mărește activitatea cu scopul declarat de a crește cu 60% capacitatea anuală de producție și extinderea gamei de scaune atât pentru birou, scaune fixe pentru conferințe, ergonomice operaționale, fotolii manageriale, scaune pentru spații publice și scaune pentru auditorium, săli de cinema și teatru.

„Antares înseamnă creativitate, inovație și investiție. Acesta este și motivul pentru care grupul Antares a investit aproximativ 1 milion de Euro din fonduri proprii pentru a deschide a doua fabrică din România. Ne dorim modernizarea și extinderea producției la nivel național și de asemenea, dorim să oferim posibilitatea de noi locuri de muncă în Remetea. În același timp facem tot posibilul să respectăm cerințele clienților și să le oferim produse calitative și inovatoare.” a declarat Marius Șerbănescu, Director Marketing ANTARES România.

Noua fabrică de la Remetea, poziționată favorabil în mijlocul țării, va permite livrarea în condiții mai avantajoase, atât la nivel de costuri, cât și de timp necesar transportului. Suprafața fabricii va fi de 2.400 de metri pătrați, ceea ce va oferi suficient spațiu de depozitare. Grupul Antares deține un depozit auxiliar și la București.

Pentru început vor lucra la noua fabrică 25 de muncitori, urmând ca numărul lor să crească odată cu extinderea liniilor de producție. Grupul Antares are în momentul de față aproximativ 140 de angajați în România.

Până în prezent, vânzările anuale au fost de aproape o jumătate de milion de scaune ergonomice pentru birou și fotolii manageriale, adică un sfert din cererea de pe piața românească. Cifra de afaceri în 2015 a fost de 8.5 milioane de Euro, cu o creștere de 10% în 2016.

Prima fabrică de scaune ergonomice a fost deschisă la Cluj în 1998, când Grupul Antares International a intrat pe piaţa din România. Grupul a fost înființat în Republica Cehă, în anul 1992, iar în prezent are filiale în Cehia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Bulgaria şi România

Antares International produce peste 1 milion de scaune și fotolii manageriale pe an, care sunt livrate în toată lumea. Produsele alcătuiesc o gamă largă pentru a îndeplini cu succes cerințele clienților din diferite medii de lucru.

Related posts

Alianța Vestului vrea tren de mare viteză între Transilvania și Banat

Nora Dumitrescu

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca, aduce cameriste din Venezuela. Ce salariu se oferă românilor

redactia

Acționarii Compa Sibiu au aprobat intrarea în sectorul hotelier: va fi creată societatea Compa Hospitality

Papuc Irina

Centrul de cercetare OncoGen Timișoara începe de astăzi testarea unui vaccin împotriva Covid-19

Papuc Irina

Directorul TAROM, despre strategia de dezvoltare: ”Încercăm să folosim poziţia noastră de hub pentru a crea punţi aeriene”

redactia

Peste 25.000 de persoane au aflat, prin intermediul site-ului ASF, la ce fond de pensii contribuie

Ligia Voro

Metalica SA, 70 de ani de tradiţie şi inovaţie

Stefana Muresan

Why is Turkey a hotspot for investors?

Ionut Oprea

Noii membri în Consiliul Director al AHK

Ligia Voro

46.000 de oameni prezenţi în Ziua 2 a EC

Ionel Albu

Orădenii se vor încălzi cu energie geotermală. ANRM a emis licența de exploatare

redactia

Doi șefi ai Băncii Transilvania și-au vândut acțiunile pe bursă

Stefana Muresan

Banca Mondială, sprijin pentru proiectul autostrăzii Ploieşti-Braşov

Stefana Muresan

Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

Stefana Muresan

Siceram Sighişoara investeşte 2 mil. euro în fabrici

redactia

Cea mai mare universitate din țară va face cercetare avansată

Nora Dumitrescu

Investiții de 20 mil. euro pentru racordarea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav la rețeaua feroviară

redactia

Trei produse montane certificate, în portofoliul Mirdatod

Stefana Muresan

Continental Iasi se extinde

Stefana Muresan

Apel pentru restaurarea monumentelor istorice: 3 milioane de lei pentru intervenții de urgență

Ion Surdu

Andreea Paul, președinte INACO: Spitalele din Negrești Oaș, Carei, Satu Mare, Zalău au primit echipamente de protecție

redactia

Continental răstoarnă topul exportatorilor! Timișul, în fața Argeșului

Stefana Muresan

Ministerul Dezvoltării cumpără 56 autobuze electrice pentru Timișoara și Brașov

redactia

Ziua Fermierului RAGT, la cea de-a VI-a ediție la Chețani

redactia

Leave a Comment