Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investitie noua pentru ANTARES

O nouă colecție de scaune ergonomice va fi produsă în cea mai nouă fabrică ANTARES de la Remetea. Investiția se ridică la aproximativ 1 milion de Euro.

Numărul celor așezați confortabil la birou va putea crește semnificativ odată cu deschiderea noii fabrici de scaune ergonomice din România. Investiția de aproximativ 1 milion de Euro va aduce în jur de 25 de locuri de muncă în comuna Remetea, județul Harghita.

După aproape 20 de ani pe piața din România, grupul Antares își mărește activitatea cu scopul declarat de a crește cu 60% capacitatea anuală de producție și extinderea gamei de scaune atât pentru birou, scaune fixe pentru conferințe, ergonomice operaționale, fotolii manageriale, scaune pentru spații publice și scaune pentru auditorium, săli de cinema și teatru.

„Antares înseamnă creativitate, inovație și investiție. Acesta este și motivul pentru care grupul Antares a investit aproximativ 1 milion de Euro din fonduri proprii pentru a deschide a doua fabrică din România. Ne dorim modernizarea și extinderea producției la nivel național și de asemenea, dorim să oferim posibilitatea de noi locuri de muncă în Remetea. În același timp facem tot posibilul să respectăm cerințele clienților și să le oferim produse calitative și inovatoare.” a declarat Marius Șerbănescu, Director Marketing ANTARES România.

Noua fabrică de la Remetea, poziționată favorabil în mijlocul țării, va permite livrarea în condiții mai avantajoase, atât la nivel de costuri, cât și de timp necesar transportului. Suprafața fabricii va fi de 2.400 de metri pătrați, ceea ce va oferi suficient spațiu de depozitare. Grupul Antares deține un depozit auxiliar și la București.

Pentru început vor lucra la noua fabrică 25 de muncitori, urmând ca numărul lor să crească odată cu extinderea liniilor de producție. Grupul Antares are în momentul de față aproximativ 140 de angajați în România.

Până în prezent, vânzările anuale au fost de aproape o jumătate de milion de scaune ergonomice pentru birou și fotolii manageriale, adică un sfert din cererea de pe piața românească. Cifra de afaceri în 2015 a fost de 8.5 milioane de Euro, cu o creștere de 10% în 2016.

Prima fabrică de scaune ergonomice a fost deschisă la Cluj în 1998, când Grupul Antares International a intrat pe piaţa din România. Grupul a fost înființat în Republica Cehă, în anul 1992, iar în prezent are filiale în Cehia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Bulgaria şi România

Antares International produce peste 1 milion de scaune și fotolii manageriale pe an, care sunt livrate în toată lumea. Produsele alcătuiesc o gamă largă pentru a îndeplini cu succes cerințele clienților din diferite medii de lucru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rezultate AFI Europa Romania

Articolul următor

Aéroports de la Côte d’Azur: AG Real Estate, CityGate and Sheraton for first phase of Airport Promenade

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share