Alba Antreprenori

Alba: Supremia, peste 52 mil. euro din ingrediente alimentare

Producătorul de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup, controlată de antreprenorul Levente Bara, a realizat o cifră de afaceri de peste 52 mil. euro în 2016, mai mult cu 15% faţă de anul trecut. Compania mizează pe o creştere de circa 8% a afacerilor în acest an, la peste 56 de milioane de euro.
”Preconizăm ca până în 2020 să atingem o cifră de afaceri de 80 milioane de euro. Credem cu tărie în dezvoltarea oamenilor. Peste 80% din angajaţi au trecut prin programe de training”, a spus Levente Bara, managerul general al Supremia Grup, citat de produsinardeal.ro.
În viitor, Supremia Grup, companie cu sediul central în Alba Iulia, vizează extinderea la nivel internaţional şi a activităţii fabricii din Sântimbru, prin montarea unui uscător de produse precum ardeiul, ceapa, morcovii şi pătrunjelul. Portofoliul companiei este format din produse precum condimente naturale şi ierburi, mixuri de condimente, mixuri de ingrediente funcţionale pentru industria alimentară.
Printre cele mai mari afaceri antre¬prenoriale româneşti
După cifra de afaceri, Supremia este una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale româneşti. Afacerea condusă de Levente Bara se adresează segmentului business to business, însă antreprenorul deţine şi trei magazine proprii ”Poveşti cu Condimente”, în Bucureşti (AFI Palace Cotroceni), în Cluj (VIVO) şi unul de pre¬zentare la poarta fabricii. De ase¬me¬nea, compania are şi un magazin online.

Related posts

Alexandra și Cosmin, îndrăgostiți de ceea ce fac în cadrul Star Transmission și Star Assembly

Ligia Voro

Marele Premiu al Festivalului “Strugurele de Aur”, câștigat de un solist instrumentist  

Ligia Voro

Situația de pe cele două loturi ale Autostrăzii Sebeș-Turda: când se vor încheia lucrările

Ion Surdu

Șomajul tehnic a adus 248 de milioane de lei pentru firmele din Timiș

Robert Bloancă

La un deceniu de activitate, compania Azets a ajuns la 700 de angajați în centrele din Sibiu, Alba-Iulia, Timișoara și Brașov

Stefana Muresan

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Jean Valvis va lansa un film de promovare a Româ­niei. Aqua Carpatica a ajuns pe 14 pieţe externe şi la vânzări de 75 mil. euro

redactia

Circa 150 de antreprenori din Transilvania au lansat prima filială regională a Romanian Business Leaders

Stefana Muresan

Zece firme selectate în primul accelerator de export din România – ScaleOut

Traian Dan

COMM360: Reputația – greu de construit, ușor de distrus

Transilvania Business

Simona Bișboacă, cercetător și antreprenor bihorean: „Voiam să fac produse inovatoare, care nu se găseau pe piață”

Traian Dan

Tineri antreprenori: Mihaela Bogdan, afacere cu produse cosmetice 100% naturale.

A. I.

Centrul de Inovare Digitală Futures of Innovation and Technology FIT – Digital Innovation Hub, lansat la Brașov

redactia

Iustina Pavel a câștigat a unsprezecea ediție a Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”  

Ligia Voro

Comisarul Malmström va participa la o discuţie cu românii obişnuiţi

redactia

Germanii de la Karl Heinz Dietrich, investiţie de peste 5 milioane de euro la Blaj

Stefana Muresan

100 de măsuri urgente pentru starea economiei în contextul COVID-19

Ligia Voro

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Ligia Voro

Aplicația care te ajută să iei Bacalaureatul cu nota 10, creată de un elev olimpic

redactia

Investițiile anului în Aiud: Proiecte de peste 59 milioane de lei vor fi derulate în 2020

Papuc Irina

Cluj, Alba, Mureş, Braşov, Arad şi Timiş – judeţe care au atras investiţii străine de peste 1 miliard de euro

Stefana Muresan

Un argeşean a dat lovitura cu o cultură de cartofi mov

redactia

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Ligia Voro

Patronii de restaurante din Sălaj, în audiență la prefect

Nora Dumitrescu

Leave a Comment