Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alba: Supremia, peste 52 mil. euro din ingrediente alimentare

Producătorul de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup, controlată de antreprenorul Levente Bara, a realizat o cifră de afaceri de peste 52 mil. euro în 2016, mai mult cu 15% faţă de anul trecut. Compania mizează pe o creştere de circa 8% a afacerilor în acest an, la peste 56 de milioane de euro.
”Preconizăm ca până în 2020 să atingem o cifră de afaceri de 80 milioane de euro. Credem cu tărie în dezvoltarea oamenilor. Peste 80% din angajaţi au trecut prin programe de training”, a spus Levente Bara, managerul general al Supremia Grup, citat de produsinardeal.ro.
În viitor, Supremia Grup, companie cu sediul central în Alba Iulia, vizează extinderea la nivel internaţional şi a activităţii fabricii din Sântimbru, prin montarea unui uscător de produse precum ardeiul, ceapa, morcovii şi pătrunjelul. Portofoliul companiei este format din produse precum condimente naturale şi ierburi, mixuri de condimente, mixuri de ingrediente funcţionale pentru industria alimentară.
Printre cele mai mari afaceri antre¬prenoriale româneşti
După cifra de afaceri, Supremia este una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale româneşti. Afacerea condusă de Levente Bara se adresează segmentului business to business, însă antreprenorul deţine şi trei magazine proprii ”Poveşti cu Condimente”, în Bucureşti (AFI Palace Cotroceni), în Cluj (VIVO) şi unul de pre¬zentare la poarta fabricii. De ase¬me¬nea, compania are şi un magazin online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Karpaten Meat, 6.500 de vaci de carne rasa Angus în Sibiu

Articolul următor

Oradea: Eberspaecher, investiţie de 25 mil. euro în utilaje, în acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share