Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Confort Construct & Instal”, cel mai important eveniment de constructii și instalații din Vest

Cel mai important eveniment de constructii și instalații din vestul României – Confort Construct & Instal – se desfăşoară la Expo Arad, în perioada 16-19 martie 2017.
În cadrul târgului organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad vor fi prezenți producători, comercianți și prestatori de servicii care oferă tehnologii şi materiale de construcţii, mobilier și decoraţiuni interioare, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, energii regenerabile, imobiliare.
Ajuns la ediţia a XXIII-a, Confort Construct & Instal se adresează atât specialiștilor, cât și publicului larg și își propune să promoveze produse și servicii folosite pentru construcția, renovarea sau modernizarea locuințelor, oferte de noi tehnologii și materiale pentru construcțiile civile și industriale, soluții moderne pentru reducerea costurilor de construcție și întreținere a clădirilor.
Oportunități
Confort Construct & Instal adună în fiecare an peste 80 de firme din România şi Ungaria. Organizatorii au pregătit și pentru ediția din acest an, întâlniri de afaceri între firme românești și firme din Ungaria și Serbia, cu scopul de a oferi acestora șansa de a găsi noi contacte, parteneriate și oportunităţi de afaceri, conferințe și prezentări pe teme de interes pentru specialiști și publicul larg.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Austriecii de la XXXLutz - la Timișoara, Cluj și București

Articolul următor

Ghid pentru accesarea fondurilor europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share