Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Made in Romania – competitia BVB

In perioada 8-19 martie au putut fi votați preferatii in cadrul competitiei organizate de Bursa de Valori Bucuresti “Made in Romania- liga celor 15 companii unice pentru cresterea economiei romanesti”.
Bursa de Valori Bucuresti, principala institutie a pietei de capital romanesti, impreuna cu partenerii cheie: Banca Transilvania, Horvath & Partners, Google, Mazars si NN s-au reunit pentru a selecta o liga de 15 cele mai inovatoare companii romanesti cu cele mai mari perspective de crestere in viitorul apropiat. “Made in Romania: liga celor 15 companii unice pentru cresterea economiei romanesti” – este un proiect unic, organizat pentru prima data data in istoria pietei de capital romanesti, pentru a identifica si sustine viitoarele motoare ale economiei locale si, in unele cazuri, ale economiei din regiune.
In prima etapa, un Comitet de Nominalizare, format din experti locali din industrie, care sunt implicați în mod activ în comunitatea antreprenoriala si de afaceri din România, propune o lista de companii nominalizate .
In a doua etapa, BVB impreuna cu membrii Comitetului de Nominalizare au selectat 50 de companii care merg mai departe în ultima etapa, in care 14 companii vor fi selectate de un Juriu special format din 12 experti de top ai pietei. A 15-a companie va fi selectata prin votul publicului, care va fi disponibil pe acest site intre 8 – 19 martie. Publicul a fost invitat sa voteze pentru una dintre cele 50 de companii finaliste, care, in opinia sa, are cea mai mare sansa sa devina o poveste romaneasca de succes.
Proiectul Made in Romania nu se va termina aici. Participarea la acest proiect va oferi antreprenorilor mai multe beneficii. Cele 15 companii finaliste vor intra in “Liga BVB“, un program special de mentorat oferit de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai. In perioada aprilie – noiembrie 2017, Bursa de Valori Bucuresti, impreuna cu partenerii sai vor oferi sprijin si mentorat companiilor finaliste, oferindu-le training-uri, workshop-uri, crearea de retele si oportunitati de dezvoltare a afacerilor, care vor avea ca scop stimularea cresterii si dezvoltarea organica a companiilor. Trainingurile oferite vor cuprinde mai multe arii utile si interesante pentru orice companie in crestere, inclusiv, dar fara a se limita la: branding, marketing si tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternativele de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, procesele de listare si alte subiecte asemanatoare.
Cele 50 de companii selectate sunt:
1. 2Performant Network SA
2. Agricover
3. Amber Studio
4. Autonom rent-a-car
5. Bilka Steel
6. Bittnet Sysems SA
7. BlueAir – Airline Management Solutions SRL
8. Calirom
9. Ciserom
10. Cris-Tim
11. Cumpana 1993 SRL
12. Direct One
13. Electrogrup
14. Elsaco Electronic
15. Equatorial Gaming SRL
16. Evolution Prest Systems SRL (evoMAG)
17. Eximprod Grup
18. Free WiFi
19. Good People SA
20. Grupul Artmark
21. Hexol
22. Intermedicas Worldwide SRL
23. IRUM SA
24. Ivatherm
25. Klaus SRL
26. Lasting Systems
27. MavenHut
28. MBTelecom Ltd SRL
29. Multinvest SRL
30. NetBrinel
31. Prutul
32. RAAL
33. Reea SRL
34. RockStar Construct SRL – Piatra Online
35. Ropharma
36. Safetech Innovations
37. Salad Box
38. Scala Assistance
39. Simartis Telekom
40. Smartbill
41. Softelligence SRL
42. Symme3D
43. Symmetrica
44. Synchro SRL
45. Temad
46. Thinslices
47. Transavia
48. Tremend
49. Vola.ro
50. Zitec
Ludwik Sobolewski, Directorul BVB: „Made in Romania, ca reprezentare excepțională a antreprenoriatului românesc, și Bursa de Valori București sunt două entități care se potrivesc. În același timp, Made in Romania este un concept original care, împreună cu povestea de creștere a pieței bursiere românești, cu platforma AeRO, vasta campanie de educație financiară și progresele ample în vederea modernizării ecosistemului de investiții, marchează noua față a României.”
Lucian Anghel, Președintele BVB: „Prin lansarea Made in Romania dorim să aducem în centrul atenției viitoarele stele ale economiei românești, și, totodată, dorim să le ajutăm să crească și să le oferim oportunități unice de dezvoltare. Acesta este un prim astfel de proiect lansat vreodată în România, care susține necesitatea de a oferi training-uri de calitate si îndrumare companiilor și suntem mândri că l-am putut pregăti împreună cu partenerii noștri – Grupul Financiar Banca Transilvania, Google, Mazars și NN Group. Încrederea pe care aceste instituții-cheie ne-au acordat-o, precum și onorații membri ai Juriului și ai Comitetului de Nominalizare sugerează că a existat o mare nevoie ca o astfel de inițiativă să apară în România.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
SmartDreamers

SmartDreamers: Jumătate din români nu şi-ar părăsi oraşul

Articolul următor

Rețeaua Impuls continuă expansiunea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share