Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Impuls continuă expansiunea

Rețelei Radio Impuls i se vor adăuga 3 noi frecvențe și se va lansa postul național de televiziune, Impuls TV.
Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat afilierea la rețeaua Radio Impuls a 3 noi frecvențe. Astfel, din această primăvara, programele Radio Impuls vor putea fi recepționate și în Bistrița, Bacău și Tulcea, Radio Impuls devenind astfel una dintre cele mai importante rețele radio din România acoperind top 9 orașe ale țării. Pe lângă cele 3 orașe mai sus menționate, Radio Impuls emite în București, Constanța, Timișoara, Sibiu, Brașov și Cluj Napoca, fiind singurul post de radio din România cu o astfel de acoperire care emite din afara Bucureștiului.
“Intenționăm ca până la finele anului 2018 rețeaua noastră să numere 20 de frecvențe proprii cărora să li se afilieze alte 15 radiouri locale din România care să retransmită cele mai importante emisiuni din grila noastră de programe. Credem cu tărie că radioul are încă un cuvânt greu de spus în piața media din România și vrem să oferim clienților și partenerilor noștri un vehicul media care să genereze rezultate benefice campaniilor publicitare care se derulează pe radiourile noastre” a declarat Decebal Cotoc, proprietarul rețelei Radio Impuls.
În urma studiilor sociologice realizate de compania care deține frecvențele Radio Impuls a rezultat că oferta televiziunilor de profil muzical din România este net inferioară ofertei existente în celelate țări europene, astfel luându-se decizia ca programele Radio Impuls să aibă corespondent și în vizual.
Începând cu vara acestui an, Impuls TV va începe emisia națională, devenind astfel o alternativă la televiziunile de gen existente în acest moment pe piața televiziunilor de entertainment din România.
“Impuls TV va fi practic o extensie în vizual a unui format muzical de succes, lucru pe care l-a demonstrat Radio Impuls în cei peste 15 ani de când există pe piața media din România. Intenționăm astfel să ușurăm munca agențiilor de publicitate din România, dar și a clienților noștri direcți și să livrăm pachete integrate de comunicare. Următorul pas pe care il vom face va fi dezvoltarea celei mai ample platforme digitale din România care va oferi ascultătorului și telespectatorului nostru tot ceea ce are nevoie. Vom furniza practic cel mai complet conținut media din România, având în portofoliul nostru radio, televiziune și conținut digital” a declarat Călin Zereș, directorul rețelei Radio Impuls și Impuls TV.
Compania care deține cele 9 frecvențe radio, dar și postul de televiziune Impuls TV, mai deține încă o frecvență radio în Cluj Napoca cu denumirea Napoca FM, singurul post comunitar de radio din Cluj. Conform studiului de audiență media realizat de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie-IRES, Radio Impuls este cel mai ascultat post de radio din Cluj Napoca, iar Napoca FM se află în top 3 preferințe ale ascultătorilor clujeni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Made in Romania – competitia BVB

Articolul următor

Porsche Engineering Cluj, plan de angajări, valabil până de Paște

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share